49-річна акторка, яку підозрюють у романі з Х'ю Джекманом, подала на розлучення зі своїм чоловіком

Сьогодні,   20:00    145

Імовірна пасія розлученого Джекмана теж розлучається

Наприкінці минулого року почали подейкувати про стосунки між австралійським актором Х’ю Джекманом та його заміжньою колегою Саттон Фостер. Схоже, диму без вогню не буває: актриса розлучається зі своїм чоловіком.

Х'ю Джекман

Відповідну заяву 49-річна Саттон подала днями у Нью-Йорку, повідомляє Daily Mail. Їхній зі сценаристом Тедом Гріффіном шлюб тривав близько 10 років.

Останні новини:  Ріанна і A$AP Rocky попали під дощ

Тим часом чутки про роман Фостер із 56-річним Джекманом у бродвейських колах не вщухають. Інсайдери стверджують, що актори, які разом були задіяні в виставі «The Music Man», «на 100% разом, закохані та хочуть провести решту життя разом».

Х'ю Джекман і Саттон Фостер

Джекман та Фостер свого роману не підтверджують, але і не спростовують

Останні новини:  Дружина Винника Таюне вперше за довгий час показала себе на публіці

У Саттон та її тепер уже майже колишнього чоловіка є 7-річна прийомна донька Емілі. Як відомо, Х’ю та його ексдружина Деборра-Лі Фернесс теж виростили двох дітей, народжених серцем. Казали, що пара саме чекала повноліття сина і доньки, щоби завершити своє спільне життя.

Іще пліткували, що серйозні проблеми в Джекмана з Фернесс почалися саме з поверненням актора на Бродвей. Як відомо, пара прожила в шлюбі 27 років і нажила разом чималі статки.

pravda.com.ua

Останні новини:  Вплив Деппа та Гарді: актор Тарас Цимбалюк зробив собі 65 татуювань