Вплив Деппа та Гарді: актор Тарас Цимбалюк зробив собі 65 татуювань

Вчора,   22:30    192

За лаштунками зйомок ігрового шоу «Хто зверху?» актор серіалу «Зв’язок» (Новий канал) розповів, як татуювання заважали його кар’єрі, а тепер, навпаки, сприяють.

Про що тільки не розповідають українські знаменитості в раунді «Правда чи брехня» розважального шоу «Хто зверху?», яке щочетверга о 20:00 виходить на Новому каналі. Зазвичай зірки діляться невідомим фактами про кар’єру, юність, особисте життя, особливості власного тіла. Так, в одному з випусків шоу інтерв’юерка Аліна Доротюк здивувала зізнанням, що зменшила собі груди. А в новому випуску шоу, який вийде в ефір уже сьогодні, 24 жовтня, актор Тарас Цимбалюк приголомшив кількістю татуювань. Також читай, як Цимбалюк привіз майбутню дружину на знайомство з батьками.

Останні новини:  Олександр Волошин після втечі з України, заявив, що помирився з ексдружиною Анною Трінчер

Коли я готувався до зйомок та вигадував, що б такого прикольного розповісти, то вирішив порахувати тату. Нарахував 65 малюнків на своєму тілі! – розповідає зірка серіалу «Зв’язок» на Новому каналі.

Цимбалюк каже, що першу «татуху» набив абсолютно рандомно.

Це цитата Омара Хайяма: «Всі дороги ведуть до людей». Серед пам’ятних також: номер телефону покійної бабусі, з якого вона нам постійно дзвонила, та автограф тата. А взагалі щодо татуювань позиція проста: сьогодні побачив у Pinterest, а вже завтра набив. Я візуал, – каже актор.

Вплив Деппа та Гарді: актор Тарас Цимбалюк зробив собі 65 татуювань - фото 651760

Цимбалюк розповідає, що все свідоме життя хотів бути «актором з татухами».

Останні новини:  Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Мені імпонують актори Том Гарді та Джоні Депп, які інтегрували в кіно культ своєї особистості. Вони хотіли бути собою та при цьому зніматись у кіно. І їм це вдалося! З тату чи без – головне виконувати роботу якісно, – ділиться думками Тарас.




Також актор розповів, як на його кар’єру впливають його татуювання.

Останні новини:  Як носити трендові балетки — показує Дженніфер Лопес

Раніше мене дивувала історія, яка була в Україні: якщо ти з татуюваннями, то не можеш зніматися. Чому так? На вулиці безліч людей з тату. Вони працюють на будь-яких посадах і в усіх сферах. Попри це донедавна мені замальовували татухи в кіно. Це припинилося, коли я помаленьку «обріс» класними ролями, і моя популярність масштабувалася. Тепер під мене такого, як я є, пишуть ролі. Більше того! У фільмі «Відьма» мені навіть домальовували татуювання, – каже Цимбалюк.