Старша донька Анастасії Заворотнюк показала свою 6-річну сестру Мілу

Сьогодні,   16:00    339

Сім’я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

21 жовтня 2018 року відома акторка Анастасія Заворотнюк стала мамою втретє. На той момент жінці було 47 років і вона мала двох дорослих дітей. Втім, жінка хотіла ще раз відчути радість материнства і наважитись на процедуру ЕКЗ – штучне запліднення. В результаті жінка народила здорову донечку, яку назвала Мілою. А вже через 4 місяці Заворотнюк дізналася про онкологію.

Останні новини:  Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

З'явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою

Довгий час в Мережі подейкували, що саме штучне запліднення стало причиною онкології у Заворотнюк. Та експерти стверджують, що сама процедура не може викликати рак. Втім, якщо на момент зачаття акторка вже була хвора, то вагітність могла спровокувати швидкий ріст пухлини.

В Мережі є світлини Міли ще зовсім маленької, де їй кілька місяців, а Заворотнюк ще не знає про свій діагноз. Коли стало відомо про хворобу Анастасії, сім’я акторка перестала виходити на зв’язок з прихильниками, а її сім’я “ховала” від публіки маленьку Мілу.

Останні новини:  Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках

30 травня цього року Анастасія Заворотнюк померла. На похороні акторки не було її молодшої доньки, якій на той момент було вже 5 років. Втім, папараці зафіксували дівчинку на камеру на другий день після похорону. Дівчинку привели на кладовище її старша сестра Анна і бабуся.

Сім'я на другий день після похорону привела на могилу Заворотнюк її маленьку дочку
Сім’я на другий день після похорону привела на могилу Заворотнюк її маленьку дочку

21 жовтня Міла Заворотнюк відсвяткувала свій 6-й день народження. Вперше за всі 6 років її старша сестра Анна показала у своєму Інстаграм-блозі кадр зі святкування.




Так, Анна Заворотнюк опублікувала фото, на якому позувала з букетом квітів і великою м’якою іграшкою. Дівчина зазначила, що йде на день народження до “однієї дуже важливої людини”. Після цього Анна показала відео, на якому її молодша сестра Міла у красивій рожевій сукні їсть святковий торт.

Останні новини:  Інсайдер розсекретив подальші плани Стейтема і Хантінгтон-Вайтлі
Старша донька Анастасії Заворотнюк показала свою 6-річну сестру Мілу
Старша донька Анастасії Заворотнюк показала свою 6-річну сестру Мілу

Анна не стала показувати обличчя 6-річної іменинниці, а зняла її зі спини.

odnaminyta.com