40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила

Сьогодні,   19:30    393

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

За 40 років TAYANNA встигла чимало разів закохатися та розчаруватися. Одні з таких стосунків закінчилися народженням сина Гліба. Лише зараз, озираючись назад, співачка втямила, що нещасними стосунки з чоловіками були саме через неї.

Вона була трішки інфантильною та неабияк боялася вступати у шлюб. Зазвичай, щойно мова заходила про узаконення стосунків, відразу ж тікала від претендента на руку й серце світ за очі:

Останні новини:  Сильвестр Сталлоне поділився особистим відео і здивував фанатів

“Я йшла з відносин, тому що я боялася навіть весілля. Декілька разів було так, що чоловік приходив з каблучкою”.

Тетяна пригадала, як одного разу до неї вирішив посвататися німець. Приїхав до України з обручкою, познайомився з батьками дівчини, оголосив про серйозність намірів, а у відповідь почув: “Ніхт!”

Останні новини:  Слава Дьомін розсекретив, скільки щомісяця витрачає на свою зовнішність

Недовго дівчина перебувала й у стосунках з батьком свого сина Єгором Глібом. Чоловік був трішки молодшим, тому не могла покластися на нього повною мірою. Отже, віддала Ані Лорак, яка на той момент уже мешкала на московщині.

З Філом Коляденком теж не склалося. TAYANNA вирішила, що сину Дмитра Коляденка без неї буде краще. Мовляв, нехай шукає собі дівчину-ровесницю й буде щасливим. Тож і виставила за двері. Саме в цей період була написана пісня “Фантастична жінка”.

Останні новини:  Майк Фленаган працює над серіалом за романом Стівена Кінга "Керрі"

Був у житті артистки ще один солідний чоловік, який навіть подарував нерухомість на Балі. Та і з ним нічого не склалося. Лише зараз Решетнік усвідомила, що готова до заміжжя та тихого сімейного життя, але поки що на обрії немає жодного претендента. Тож серце TAYANNA поки що вільне.

odnaminyta.com