Лорен Санчес із нареченим-мільярдером Джеффом Безосом вийшла у світ (фото)

Сьогодні,   20:50    102

Засновник Amazon заручився з колишньою журналісткою у 2023 році. Пара багато подорожує і часто з’являється разом на різних заходах. Цього разу вони відвідали знаменитий мюзикл.

Американська телеведуча, журналістка й актриса Лорен Санчес у супроводі свого нареченого Джеффа Безоса 20 жовтня відвідала прем’єру мюзиклу Sunset Blvd на Бродвеї в Нью-Йорку, повідомляє Daily Mail.

Останні новини:  Пластичні хірурги оцінили зміни зовнішності Ґолді Гоун і Курта Рассела (фото)

54-річна світська левиця з’явилася зі своїм 60-річним коханим-мільярдером на червоній доріжці, а потім і в театрі. На захід Санчес прийшла в темному оксамитовому комбінезоні-бюстьє з глибоким вирізом від дизайнера Лаури Баші. Свій вечірній образ вона доповнила браслетами, каблучкою з масивним каменем, намистом з діамантами і підвіскою у вигляді хреста. Її довгі чорні локони були укладені прямо з проділом набік. Лорен зробила сяючий макіяж, підкресливши очі димчастими тінями і чорною підводкою, а також нафарбувала пухкі губи світло-рожевою мерехтливою помадою.

Керівник Amazon був чисто поголений, на ньому була проста чорна сорочка на ґудзиках.

Останні новини:  Дар`я Білодід оголила ідеальні ніжки та показала свою дику енергію (фото)
Лорен Санчес, Джефф Безос Fullscreen
Лорен Санчес і Джефф Безос
Фото: Getty Images

Після заходу Лорен поділилася публікацією в Instagram зі своїми 749 000 підписниками, підписавши дві фотографії: «Вечір побачення на честь відкриття Sunset Blvd».

Серед інших відомих осіб на відкритті вечора були Брук Шилдс, Джессіка Честейн і Сара Хайленд. Мюзикл, що отримав визнання критиків, триває близько двох годин 35 хвилин і заснований на фільмі Біллі Вайлдера про зірку німого кіно Норму Десмонд. Постановка, в якій головну роль зіграла 46-річна Ніколь Шерзінгер, зібрала понад 1,08 мільйона доларів за перший тиждень показів.

Останні новини:  Леся Нікітюк у спокусливій сукні привітала себе з днем народження (фото)