Зовсім не маленьке пташеня: який вигляд має 15-річна онука Віктора Ющенка (фото)

Вчора,   21:40    153

Середня онука третього президента України та громадського діяча Віктора Ющенка Андріана 14 жовтня відсвяткувала 15-річчя. З важливою датою дівчину привітала її мама, Віталіна Ющенко, у своєму блозі в Instagram.

Горда мама опублікувала ролик, у якому зібрала знімки іменинниці. Крім того, вона залишила для Андріани зворушливі побажання.

Частина з них стосувалася війни — Віталіна побажала своєму «маленькому пташеняті» жити в мирі та назавжди забути про війну. А також загадала для іменинниці дуже багато любові.

Останні новини:  У чорному вбранні й екстравагантних сережках: Джуліанна Мур на кінофестивалі (фото)

«Все в тебе буде: кохання, спокій та тепло, підтримка, друзі й любов! Моє маленьке пташеня, люблю безмежно, бажаю мирного життя ! Живи, дитино, без ракет і не в підвалі, без сирен, хай лиш це буде спогад! Розкажеш дітям, моїм внукам, що у світі треба жити без війни ! P.S.: любимо тебе аж до сонця, аж до хмар, аж до зірок і назад», — написала старша донька Віктора Ющенка.

Підписники Віталіни в коментарях долучилися до привітань, і відзначили, як сильно змінилася Андріана за останній рік.

Останні новини:  Вітер у волоссі та хиже бікіні: ексдружина Кличка показала свої сицилійські канікули (фото)

Дивіться відео, який зараз вигляд має 15-річна онука Віктора Ющенка:

Хто така Віталіна Ющенко

Віталіна Ющенко — старша донька Віктора Ющенка. Її мати — перша дружина політика Світлана Колесник, вчителька української мови та літератури.




У Віталіни Ющенко троє дітей. Батьком старшої доньки Домініки є бізнесмен Михайло Гончар, а Віктора та Андріану вона народила від підприємця Олексія Хахльова. Пара розлучилася 2013 року. Свої нинішні стосунки Віталіна Ющенко не афішує.

Останні новини:  В оксамитовій сукні з оголеним плечем: королева Мері на урочистій вечері (фото)