Макс Барських і KOLA взялися за мітлу та швабру

Сьогодні,   11:00    613
Щоб привернути увагу до своєї творчості, зіркам доводиться вдаватися до різних креативних вчинків. Іноді доходить до кумедного – хапають до рук мітли та швабри.

Макс Барських

Погожого осіннього дня підопічний Алана Бадоєва вийшов на вулицю й замилувався опалим жовтим листям. Душа співала, адже новий трек “Я вже не ти” заскочив у тренди доволі високо.

Макс Барських взявся за мітлу

Тож Макс, попри те, що був вдягнутий у білі штани, відібрав у двірнички мітлу й заходився збирати листя докупи. Жінка ж у цю мить підбирала осіннє сміття віником. Барських так захопився, наспівуючи улюблену мелодію, що пішов звідти, прихопивши з собою робочий інструмент працівниці ЖЕКу.




 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Max Barskih | Макс Барських (@max_barskih)

Підписники Інстаграм-акаунту співака не змовчали, написавши у коментах:

“Скажіть, де ви прибираєте? Ми допоможемо!”

“Яке заклинання прочитати, щоб викликати такого Містера Пропера?”

“Найгарніший двірник у світі”.

KOLA

Настя Прудіус теж не пасе задніх. Аби заохотити фанів придбати квитки на концерт співачки у Палаці спорту 19 жовтня, вдається до різних несподіваних методик. Напевно, найкреативнішою стала ідея з прибиральницею у цьому закладі.

Останні новини:  Помста Анни Вінтур? Дата суду над Пі Дідді збіглася з важливою подією у світі моди
KOLA взялася за швабру

KOLA, вбравшись у костюм технічки, взялася прибирати у кабінеті директора. Змахувала пил, мила підлогу, а потім вела розмову телефоном від імені керівництва, в якій стало зрозуміло, коли й де відбудеться концерт. Як відзначили фани співачки:

“Яке крутезне запрошення! Неможливо пройти повз!”

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от KOLA — ЧиРазом🇺🇦 (@kola__official)

Підписники Інсти Насті були вражені наповал її акторським талантом й обіцяли відвідати Палац спорту у день народження зірки обов’язково. Ролик прихильники співачки назвали “геніальним”, “крутим”, “класним”, “гідним Оскара” й стали вимагати, щоб KOLA зняла повноцінний фільм.

Останні новини:  Дочка Демі Мур та Брюса Вілліса знялася топлес у сміливій фотосесії