Ірина Білик показала, що зазвичай робить о 6-й ранку (фото)

Сьогодні,   15:00    889

Колишній чоловік Ірини Білик хореограф Дмитро Коляденко неодноразово у своїх інтерв’ю наголошував, що артистка ідеальна дружина та мати, яка створена для сім’ї. Вона любляча та дбайлива, а ще дуже смачно готує і нещодавно вона це продемонструвала. Так, у мікроблозі Ірини з’явилося відео, яке було записане о шостій ранку. Знаменитість показує свою домашню плиту, на якій стоїть три різні страви – котлети, тушковане м’ясо з рисом та овочами та каша з насінням чіа.

Ірина Білик показала, чим займається зазвичай о шостій ранку

“А що ви робите зазвичай о шостій ранку?”, – поцікавилася артистка у своїх підписників.

Зважаючи на все це вона приготувала для домашніх, які ще солодко сплять, а для себе залишила сиру моркву.

Останні новини:  Дружина Гусєва з'явилася в соцмережах у пікантному образі (фото)
Ірина Білик показала, чим займається зазвичай о шостій ранку
Ірина Білик показала, чим займається зазвичай о шостій ранку

Нагадаємо, що одного разу Ірину Білик запитали, що найбільше вона любить готувати та їсти. На диво артистка не стала називати екзотичні страви, а зізналася, що любить дуже просту домашню їжу. Наприклад, підсмаженого коропа.

Ірина Білік назвала свою улюблену страву
Ірина Білік назвала свою улюблену страву

А ще вона обожнює картоплю пюре, олів’є та котлетки з риби та м’яса. Так, у мікроблозі можна знайти фотографію, зроблену в гостях у Дмитра Коляденка. У кадрі хореограф позує із двома тарілками з їжею, одна з яких призначалася Ірині.

Останні новини:  Вагітна обраниця Венсана Касселя поділилась буденними фото
 




Зазначимо, що наприкінці травня 2024 року хореограф Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває у сварці з Іриною Білик і більше не має наміру з нею миритися. У розмові зі Славою Дьоміним шоумен оголосив, що більше ніколи не згадуватиме про колишню дружину і поставив у їхніх стосунках “крапку”. Проте вже наступного інтерв’ю для “ЛюксФМ” Коляденко знову завів розмову про співачку і зізнався, що в його хіт-параді ідеальних жінок вона, як і раніше, займає перше місце.

Останні новини:  Демі Мур показала, як проводить час із єдиною онучкою (фото)
Дмитро Коляденко розповів про шлюб із Іриною Білик
Дмитро Коляденко розповів про шлюб із Іриною Білик

Пізніше шоумен почав приходити в коментарі під постами Ірини в Інстаграм і взяв участь в обговоренні теми невірності у шлюбі, де зазначив, що таким жінкам, як вона, чоловіки ніколи не зраджують.