Мокрий Остап Ступка показав молоду обраницю, яка теж мокра і молодша мінімум на 30 років

Сьогодні,   18:30    239

57-річний Остап Ступка, не оголосивши про розлучення з дружиною, на всю котушку зустрічається з іншою. Хто ця таємнича дівчина, з якою актор плещеться у Черемоші?

Це вже вдруге за осінь одружений Остап Ступка викладає в мережу провокаційні фото з дівчиною. Чоловіку 57 років. Він 4 рази ставав на весільний рушник, та, схоже, спинятися не збирається і встояти перед молодою вродою не здатен.

Останні новини:  Ексдружина Віталія Кличка показала свої сицилійські канікули
Світлини, де Остап Богданович купається у річці разом із Маргаритою Ткач, вдруге викликають шалений ажіотаж. Парочка хоч і вбрана в білі сорочки, та у воді тканина намокла й практично нічого не прикриває. Тим паче, що голубки ніжно торкаються одне одного та обіймаються.
Повірити, що це просто фотосесія, неможливо, настільки чоловік і дівчина налаштовані романтично. З’ясувалося, що Маргарита є театрознавицею і працює у журналі “Український театр”.
Ще цьогоріч у січні дівчина брала інтерв’ю в актора, яке було надруковане в “Антикварі”. Схоже, відтоді все й почалося. З травня Ткач стала викладати в мережу спільні світлини з сином Богдана Сильвестровича. Тепер черга дійшла до дуже гарячих кадрів. Фотосет ілюструється цитатою Володимира Винниченка:

“Тільки любов виправдовує наше перебування на землі”.

Маргарита молодша за Остапа на більш як 30 років, та це не стало на заваді ніжностям і пестощам. Залишилося дочекатися, коли Ступка оголосить про розлучення з Дариною. З дівчиною він познайомився теж у театрі, коли вона була ще студенткою.




Заради театралки покинув Ірину, з якою протримався найдовше, і має від цього шлюбу сина й доньку. Замолоду Остап Ступка одружувався двічі на короткі терміни. Від одних із цих стосунків у нього залишився син Дмитро, який нині мешкає у США.

Останні новини:  Женя Галич відповів, чи дійсно розлучився з дружиною


odnaminyta.com