Друзі Лани Дель Рей хвилюються через її імпульсивний шлюб

Сьогодні,   16:30    365
39-річна Лана Дель Рей у захваті від свого 56-річного чоловіка, Джеремі Дюфрена. Однак джерело Life & Style ексклюзивно розповіло, що скептично налаштовані друзі побоюються, що в довгостроковій перспективі вона може відкусити «набагато більше, ніж зможе прожувати».
9596_1.jpg (33.47 Kb)
«Лана дуже імпульсивна, і в неї завжди була слабкість до старших чоловіків, так що в деякому сенсі, це не так вже й нетипово, але це не означає, що оточуючі її люди не стурбовані тим, що вона так швидко в це вплуталася», — розповів інсайдер.
«За всіма ознаками Джеремі — порядний хлопець, але все одно важко уявити, що це триватиме довго», — додав він.
Зірка — невиправний романтик і «коли вона закохується, це завжди відбувається дуже швидко і сильно, але зазвичай вона також швидко і вигоряє».
«Реальність така, що вона і Джеремі з різних світів, їх життя не могло бути більш протилежним, — продовжує джерело. — Звичайно, зараз їй весело грати з ним, але коли новизна пройде, вона, без сумніву, захоче повернутися до свого голлівудського життя, просто немислимо, що вона збирається відмовитися від своєї кар’єри надовго».
Нагадаємо, 26 вересня Лана Дель Рей офіційно вийшла заміж за гіда поп полюванні за алігаторами, Джеремі Дюфрена, лише через місяць після того, як їхній роман став відомим публіці.

bilshe.com

Останні новини:  Нікі Гілтон в елегантному вбранні сяяла на червоній доріжці