Ведуча 1+1 Марічка Падалко прокоментувала нашумілий концерт Океану Ельзи на 30-річчя

Сьогодні,   19:30    1230

Марічка Падалко разом із дітьми відвідала концерт «Океану Ельзи» на честь 30-річчя гурту. 3 години концерту, минули як одна мить, і чи не все життя проминуло перед очима.

Купу неймовірних емоцій отримала Марічка Падалко, коли відвідала концерт “Океану Ельзи”. Побувала на 3-годинному дійстві ведуча телеканалу 1+1 разом із дітьми. Свої враження знаменитість виклала в Інстаграмі разом із фото:

“Неймовірний концерт – я сьогодні і співала, і кричала, і стрибала, і плакала”.

Марічка показала своїх дітей-підлітків. Падалко відзначила, що слухаючи композиції різних років, у неї перед очима неначе промайнули 20 років життя. Марічка Падалко щиро привітала “Океан Ельзи” з 30-річчям і подякувала музикантам за те, що вони є.

Останні новини:  Як стилізувати ковбойські чоботи: дружина Віктора Павліка показала трендовий образ

Звісно, шкода було, що чоловік Єгор Соболєв у таку мить був не поряд, оскільки служить у ЗСУ, але на 40-річчя гурту Святослава Вакарчука вони обов’язково прийдуть повним складом родини. Підписники телеведучої, яким теж пощастило побувати на цьому дійстві у Палаці спорту, погодилися з ведучою новин:

“Справді, неймовірно було сьогодні!”

Комусь припала до вподоби родина Падалко:

“Які ви класні!”

З’ясувалося, що благовірний уважно читає пости дружини. Єгор Соболєв відзначив у коментарях:

“Мрію про концерт, на який зможемо піти разом”.

Хтось із підписників намагався заспокоїти Марічку, мовляв, буде ще й 35-річчя гурту, тож усі сім’я зможе відвідати концерт цього та інших гуртів. Ті, кому не випало нагоди потрапити й побачити дійство на власні очі, не втрачають оптимізму:

“Нам не вдалось побувати на концерті, але ми всі також насолоджувались, раділи і співали з вами разом в уяві!”

Звісно, не обійшлося й без згадки про ТЦК, представники якої перевіряли документи у чоловіків на виході з зали. Та тим, хто оновив свої дані згідно з чинним законодавством, боятися було нічого.





odnaminyta.com

Останні новини:  Катерина Кухар показала рідкісні кадри з 15-річним сином та поміркувала про підлітків