ЗСУ вибили окупантів з позицій у Донецькій області: у мережі показали відео

Сьогодні,   20:27    533

Збройні сили України (ЗСУ) успішно звільнили захоплені позиції на Донеччині, продемонструвавши ефективну тактику боротьби з російськими військами. Бійці 2-го батальйону 30-ї окремої механізованої бригади застосували інноваційні методи, включаючи використання дронів, що дозволило вибити ворога з позицій та змусити його до відступу.

Згідно з відео, опублікованим на офіційній сторінці бригади, російські військові захопили одну зі споруд у населеному пункті, проте не змогли закріпитися на ній, передає Час Пік.

Останні новини:  У США покажуть фільм «Ля Палісіада», який представлятиме Україну на «Оскарі-2025» (ВІДЕО)

Оператори дронів з 2-го батальйону розпочали скидання боєприпасів та застосування FPV-дронів, що створило значний тиск на ворожі позиції.

Внаслідок активних дій українських військових, противник опинився у скрутному становищі. Багато російських солдатів у паніці залишали свої позиції, вистрибуючи з вікон будівлі, щоб уникнути ударів дронів.

Останні новини:  В Україні потрапив в ДТП ексклюзивний автомобіль Ferrari вартістю 13 мільйонів (відео)

Ці успішні дії також дозволили українським бійцям збільшити кількість бранців, захопивши кількох росіян, які намагалися врятуватися втечею. Успіх операції став черговим підтвердженням ефективності тактики ЗСУ за умов сучасного ведення війни.