Українські зіркові красуні, які пішли під вінець в зрілому віці

Сьогодні,   18:30    356

Вікторія Булітко, Наталія Могилевська та Ірина Білик довели, що вийти заміж ніколи не пізно. Героїні статті пішли під вінець, коли їм було за 40 років.

Раніше жінки намагалися якомога раніше вийти заміж і бігли під вінець ледь не відразу після закінчення школи. Це й не дивно, адже в суспільстві вважалося, що якщо дівчина не вийшла заміж до 25 років, то вона – стара діва.

Втім, часи змінюються. Зараз жінки не поспішають виходити заміж, а деякі йдуть під вінець лише після 40 років. Таких немало й в українському шоу-бізнесі.

Останні новини:  Ілона Гвоздьова покрасувалася у корсетній сукні з прозорим декольте

Вікторія Булітко

Вікторія Булітко з "Дизель шоу" натякнула на вагітність
Вийшли заміж після 40-ка: Вікторія Булітко

Відома акторка і гумористка Вікторія Булітко наразі незаміжня, та вона вже готується до весілля. Свою першу пропозицію руки і серця жінка отримала на свій 41-й день народження. Її коханий співак Кирило освідчився Вікторії і вона сказала “Так”.

Варто відзначити, що цей шлюб для акторки буде першим. У неї є досвід цивільного шлюбу та офіційно вона ні з ким не реєструвала стосунки.

Останні новини:  Друзі Лани Дель Рей хвилюються через її імпульсивний шлюб

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська показала своїх доньок Софію та Мішель
Вийшли заміж після 40-ка: Наталія Могилевська

Наталія Могилевська вперше вийшла заміж у 25 років і прожила зі своїм чоловіком Дмитром Чалим менше року. Останні 20 років співачка була офіційно вільною.




Як відомо, останні 2 роки Могилевська знаходиться у стосунках з чоловіком на ім’я Валентин, який уникає публічності. Саме з Валентином співачка наважилася на усиновлення двох дітей. Ймовірно, 49-річна Могилевська офіційно вийшла заміж за Валентина. Хоча вона цього не оголошувала, та свого обранця вона називає чоловіком. Також на законність їхніх стосунків вказує той факт, що вони разом стали батьками для прийомних дітей.

Останні новини:  Євген Рибчинський позбавив Таїсію Повалій прав на виконання його пісень

Ірина Білик

Українська співачка Ірина Білик чесно зізналась, що насправді думає про Христину Соловій
Вийшли заміж після 40-ка: Ірина Білик

Співачка Ірина Білик мала трьох офіційних чоловіків. За свого крайнього чоловіка Аслана Ахмадова співачка вийшла заміж у 45 років. Більше того, вони стали батьками за допомогою сурогатного материнства.

Зараз Ірині Білик 54 роки і вона знову самотня. Та вік співачку точно не зупиняє і, можливо, вона ще раз вийде заміж.


odnaminyta.com