Даніель Салем розлучився з дружиною, віддав собаку Lida Lee і втратив брата

Сьогодні,   10:00    872

За останні 3 роки життя Даніеля Салема кардинально змінилося. Шоумен пережив розлучення з дружиною, розставання з собакою. А тепер сталося взагалі непоправне.

Даніель Салем вийшов на зв’язок із підписниками в Інстаграмі й сповістив сумну новину – не стало рідного брата ведучого, з яким вони разом перебували на передку. Згорьований чоловік написав:

“Тебе забрала війна, а ми завжди з тобою думали, що це буде пісок та текіла…”

Салем завірив, що вони врешті все ж побачаться у Валхаллі. Він також пригадав, що вони з братом весь час були разом. Даніель вважає, що родич був сильнішим, симпатичнішим і харизматичнішим за нього. Той завжди привертав до себе увагу дівчат. І хоч брат був старшим, вони гуртом брали участь у гулянках, які час від часу переростали у бійки. Воювати, боронячи Україну, теж пішли разом:

“І ось тебе нема, ти пішов, так рано! І це нечесно! Ми так не домовлялися!”

Даніель Салем втратив братаДаніель у їхній парі завжди відповідав за плани на завтра й післязавтра. Салем не розуміє, як таке могло трапитися. Адже вони разом із найближчою людиною проживали кожен день, немов останній. У чоловіка на всі випадки життя був план Б:

“Але про цей Божий задум мене не ніхто не попередив”.

Даніель Салем прожив у шлюбі 17 років. Ще до початку повномасштабного вторгнення подали з дружиною документи на розлучення. Та коли сталася війна, призупинили цей процес. Навіть донечці Санті-Луні не сповіщали, що вирішили розстатися.

Нині частенько лунають підозри, що знаменитий чоловік закрутив роман із Lida Lee. Їх часто бачать разом. Чоловік знімався у кліпі співачки “Сама”. А тепер залишив Ліді на виховання свого песика. Попри те, що має померанського шпіца, знаменитість не відмовила.





odnaminyta.com

Останні новини:  Lama вбралася у костюм, згенерований штучним інтелектом