Оля Фреймут показала рідкісне фото з молодшою сестрою

Сьогодні,   11:30    165

Молодшу сестру відомої телеведучої Ольги Фреймут звати Юлія. Жінка веде непублічний образ життя. Зараз її знімок з’явився у блозі екс-ревізорки.

Кадри з Бенідорму, лекція з етикету Сама собі графиня. Коли хочеться зупинити момент: поруч сестра Юля, лагідний жовтень, хризантеми на столі, такі магічні, викликаючі спогади, дуже теплі спогади… Іспанська команда, ви — професіонали… Бенідорм, ти покорив мене. Далі Лондон і Валенсія, — поділилася Ольга Фреймут.

Останні новини:  Нікі Гілтон в елегантному вбранні сяяла на червоній доріжці

На спільному фото видно, що Ольга і Юлія мають спільні риси обличчя. Для заходу жінки обрали молочні довгі сукні, у Ольги — більш закрита, у Юлії — з відкритим декольте та оголеними плечима.

Де зараз живе Ольга Фреймут

Відома українська телеведуча виїхала з України у лютому 2022 року. Спершу вона жила у Франції, згодом перебралася до Великої Британії разом зі своїми дітьми — там вона отримала статус тимчасового резидента.

У липні цього року Ольга Фреймут разом з молодшими дітьми та чоловіком завітала в Україну і поділилася знімками. Невдовзі після цього ведуча анонсувала лекцію на тему правильних манер, однак отримала неоднозначні коментарі — деякі підписники підтримали її, а деякі — гостро розритикували за спроби «навчати манер під час війни».

Останні новини:  ALEKSEEV назвав причину розриву з екссолісткою гурту "ВІА Гра" і натякнув на нові стосунки

Пізніше стало відомо, що з США до Києва приїхала і старша донька Фреймут Злата Мітчелл.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)





dailynews.kyiv.ua