Анна Саліванчук знялася в білому бікіні та розсекретила, кому і за що вдячна

Сьогодні,   09:30    236

Українська акторка телебачення, кіно та театру Анна Саліванчук запостила нові кадри із нещодавньої фотосесії на березі річки. На своїй сторінці в інстаграмі 39-річна зірка «Одного разу під Полтавою» та «Свінгерів» розмістила добірку знімків, де вона позувала у білому бікіні та короткому светрі на мокрому піску на тлі хвиль.

Фотографії Саліванчук вирішила супроводити постом подяки. Знаменитість зізналася, за що щодня дякує долі, і окремо згадала про президента Володимира Зеленського та захисників України.

Останні новини:  Lama вбралася у костюм, згенерований штучним інтелектом

«Дякую всесвіт за все що даєш. За вдачі та невдачі, за сміх та сльози, за радість та печаль, щастя та журбу, за всі випробування , які б вони не були важкі, за гарних вчителів по життю, за батьків, за дітей, за друзів, роботу, кохання, ворогів, підписників, хейтерів, шанувальників, навчання, сонце, місяць, море, гори — за життя. Я вдячна всім і кожному хто був і є на моєму шляху. Я вдячна собі — що я така як є, і іншою не хочу бути і не буду. Радію, ціную, кохаю, живу. І ви не забувайте бути вдячними кожного божого дня- просто тому що ви прокинулись. ДЯКУЮ ЗСУ, ДЯКУЮ ПРЕЗИДЕНТ, ДЯКУЮ ВСІМ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ ТА ЗАХИСНИЦЯМ — ВИ ДАРУЄТЕ НАМ ЖИТТЯ, КОЖНОГО ДНЯ», — написала Анна.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Anna Salivanchuk (@salivanchuk.anna)





uapress.kyiv.ua

Останні новини:  Мел Гібсон вперше за тривалий час показався з 14-річною донькою від росіянки