Дочка Елвіса Преслі зберігала вдома тіло мертвого сина

Сьогодні,   09:00    320

Дочка легендарного співака Елвіса Преслі, Ліза Марі, розкрила страшні подробиці смерті свого сина. Від одкровень співачки у фанатів по шкірі пішов мороз.

Бенджамін Кіо поповнив клуб «27», коли пішов з життя у 2020 році. Невтішна мати не змогла прийняти трагедію і відклала похорон на потім. Тіло мертвого сина вона зберігала в ліжку, наповненому сухим льодом, у будинку в Лос-Анджелесі, неподалік її власного.

Останні новини:  KOLA зізналася, чим займається її чоловік та чому вона не показує його

«Я так звикла до нього, дбала про нього, доки тримала його там. Я думаю, що в такій ситуації будь-хто злякався б, але не я. Я почувалася такою щасливою, що знайшла спосіб до кінця виховувати його і спокійно проводити в останню путь», — пояснила Ліза Марі у своїх мемуарах.

Останні новини:  Х'ю Грант розкрив подробиці нової частини фільму про Бріджит Джонс

Співачка зазначила, що у Каліфорнії немає закону, за яким покійного треба ховати негайно. До тіла Бенджаміна вона поставилася максимально відповідально та звернулася за допомогою до власника похоронного бюро.

Бенджаміна Кіо поховали тільки тоді, коли його близькі отримали від нього «особливу вібрацію». Тобто просто вирішили, що ситуація стає дивною.


useti.org.ua