Топ і гостроносі ботильйони: Емілі Ратаковскі показала ефектний осінній образ

Сьогодні,   19:00    243

Красуня Емілі Ратаковскі знову підтвердила статус ікони нью-йоркського стилю нещодавно своїм публічним виходом. Модель продемонстрували модний ансамбль, який ти точно захочеш приміряти цієї осені. На Люкс ти також можеш дізнатися про стиль інших it-girls фешн світу. До прикладу, супермодель Кендалл Дженнер нарекла, що цей сірий блейзер — найстильніша річ, яка має з’явитися у гардеробі кожної модниці.

Останні новини:  Сашко Положинський невдоволений військовим призначенням та зарплатою

Днями в центрі уваги допитливих папараці стала відома американська модель Емілі Ратаковскі. На свіжих фото можна побачити, що дівчина приміряла білий приталений топ із відкритими плечима — символ спокусливого мінімалізму, який став одним із найефектніших трендів минулих десятиліть. Емілі продемонструвала, як можна використовувати цей елемент гардероба, щоб надати образу одночасно і привабливості, і почуватися невимушено: один рукав у неї залишився на плечі, а інший трохи з’їхав униз, утворивши цікаві складки.

Останні новини:  У в'язницю до P. Diddy навідалися його доньки та мама

Осінній образ Емілі Ратаковскі - фото 647678
Емілі Ратаковскі - фото 647680

Доповнила свій актуальний лук модель чорними розкльошеними штанами та коричневими ботильйонами на високих підборах з гострим носком. Видимі лише частково, вони надали вбранню вишуканості та вінтажного настрою, перегукуючись з епохою 90-х і 2000-х років, коли такі моделі взуття були на піку популярності.