Сашко Положинський невдоволений військовим призначенням та зарплатою

Сьогодні,   07:00    1799

Колишній соліст гурту «Тартак» Сашко Положинський нині не так часто виходить на зв’язок із фанами. Врешті дещо про його життя-буття все ж вдалося дізнатися. Поговоримо про фінансовий бік питання.

Щойно почалося повномасштабне вторгнення, Сашко Положинський, як і багато інших чоловіків, відклав мікрофон і взявся за зброю. Був добровольцем, а потім став до лав ЗСУ. Згодом командування вирішило, що такий цінний кадр буде доцільнішим для роботи на радіо “Армія ФМ”.

Останні новини:  Елегантна Ліндсей Лохан на показі Balenciaga
Шоумену почали дорікати, що знайшов собі тепленьке містечко, аби тільки не бути на передку. Артист пояснив в інтерв’ю “Апостроф Lime”, що легких шляхів не шукав і це не було його рішенням. Мовляв, дали наказ, і він має його виконувати.
Положинський навіть відзначив, що якби знав, що усе закінчиться роботою ведучого на радіо, то й не став би військовослужбовцем. Але іншого вибору зараз немає:

“Якщо керівництво приймає таке рішення і дає таке завдання, то я його виконую”.

Сашка обурює, що публічних людей, які стали добровольцями, часто підозрюють у хитрощах та договорняках. У його випадку нічого подібного не було. Попервах він брав участь в активних бойових діях. Згодом надійшов інший наказ.

Останні новини:  Ексдівчина гравця Динамо зняла відео у розпусному образі без білизни
Попри всі свої заслуги у шоубізнесі, артист нині отримує мінімальну зарплату військового. Звісно, цього недостатньо для ведення нормального життя. Добре, хоч є роялті, тож весь час капають певні грошенята від прослуховування його треків на різних музичних платформах:

“І це дає мені можливість покривати всі власні потреби та ще й багато донатити”.

Отже, як бачимо, Сашко Положинський, ставши до лав ЗСУ, став підневільною людиною й тепер сам собі не належить.





odnaminyta.com