Цими вихідними у Києві буде проводитись благодійний Київський марафон Незламності, через що маршрут деяких автобусі та тролейбусів тимчасово змінять.

Про це повідомляє «РБК-Україна» із посиланням на КМДА.

Там також нагадали, що заради організації перекриття руху Київська МВА звернулась до Патрульної поліції Києва.

Таким чином, від початку і до закінчення заходів (орієнтовно до 14:30) пасажирський транспорт курсуватиме із такими змінами:

  • тролейбус № 29 — від Дарницької площі до вул. Милославської (за маршрутом тролейбуса № 50-К);
  • тролейбус № 30 — від вул. Кадетський Гай до ст. м. «Почайна»;
  • тролейбус № 31 — на ділянках від вул. Милославської до Дарницької площі та від ст. м. «Лук’янівська» до ст. м. «Почайна»;
  • тролейбус № 34 — від вул. Північної до вул. Олександра Архипенка;
  • тролейбус № 44 — від вул. Північної до вул. Олександра Архипенка;
  • тролейбус № 47 — від вул. Північної до вул. Олександра Архипенка (за маршрутом тролейбуса № 34);
  • автобус № 73 — в напрямку до ст. м. «Героїв Дніпра» від вул. Милославської до просп. Степана Бандери за власним маршрутом, далі просп. Володимира Івасюка — просп. Степана Бандери — просп. Володимира Івасюка, а потім за власним маршрутом;
  • тимчасовий автобус № 114-М — вул. Милославська — ст. м. «Почайна» — просп. Червоної Калини (від вул. Милославської) — просп. Романа Шухевича — Північний міст — просп. Степана Бандери — просп. Оболонський до ст. м. «Почайна».
Останні новини:  Представлено новий Ferrari Roma Spider

Нагадаємо, що заради безпеки учасників благодійного марафону під час вихідних у столиці буде обмежений рух транспорту.

Київський марафон Незламності

Цей захід є символічною спортивною подією, присвяченою підтримці українських військових, цивільних, а також стійкості всієї країни під час війни.

Участь у марафоні беруть не лише професійні спортсмени, але й аматори, а також ветерани війни та волонтери. Подія привертає увагу як національної, так і міжнародної спільноти, об’єднуючи людей, які прагнуть висловити свою солідарність та підтримку Україні.

Останні новини:  Skoda представила Enyaq RS Race: 340 к.с., 20-дюймові колеса і повний привід

Захід включає різні дистанції, щоб дозволити всім охочим взяти участь незалежно від рівня підготовки. Під час нього відбувається збір коштів для підтримки армії та постраждалих громадян.