Що форма пупка говорить про здоров’я і характер власника

Сьогодні,   14:57    118

 

Незважаючи на те, що для багатьох це може звучати трошки нерозумно, але особливості будови нашого пупка можуть багато чого розповісти не тільки про наш характер, але і про здоров’я. У статті будуть розглянуті різні форми пупка і те, яку інформацію вони несуть про свого власника.

1. Глибокий і круглий

Людина, яка має даний вид пупка, вважається оптимістом. Проходячи повз калюжі, вона не бачить в ній бруду, а зосереджується на зірках, що відбиваються у воді. Удари і труднощі життя сприймаються данною людиною з посмішкою, так як вона усвідомлює, що з будь-якої, навіть найскладнішої ситуації, можна отримати корисний урок.

Характеризується товариськістю, легко знаходить контакт з людьми. Всім навколо подобається її суспільство, оскільки вона вміє підняти настрій і подарувати людині надію. Якщо говорити про удачу, то вона її зазвичай не супроводжує по життю, однак компенсується за рахунок оптимізму.

2. Великий і глибокий

Даний вид пупка характеризує щедру особистість. У його власника напевно щедрість не має меж. Всі внутрішні переживання така людина тримає в собі, не дозволяючи їм передаватися на оточуючих.

Власник такого пупка відмінно керує людьми, що зумовлено його хорошим ставленням до підлеглих. З часом у людини з’являється мудрість, яка приходить до нього в результаті пережитого досвіду. Такі люди є самовідданими і часто задають собі питання: чи не варто їм бути такими? Однак незабаром приходять до висновку, що інакше бути і не може.

Останні новини:  9 неймовірних переваг кави

3. Маленький пупок

У власників такого виду пупка є сумніви в оточуючих. Вони досить скептичні, так як пережили в житті безліч неприємних ситуацій. Життя їх далеко не балувало, тому в усьому хорошому вони мимоволі шукають підступ. Довірчі стосунки у них складаються тільки з дуже близькими і надійними людьми.

У людини з дрібним пупком є підозрілість до всього навколишнього, яка обумовлена бажанням уберегти себе від недоброзичливців. Це все пов’язано з тим, що ця людина багато чого побачила у своєму житті.




4. Пупок, який стирчить

Як правило, таким видом пупка володіють вольові особистості, яких оточуючі вважають дуже впертими і принциповими. Насправді ж, будь-яке рішення такої людини ретельно аналізується. Для цих людей властиво перебувати в центрі уваги, хоча наявність даного бажання вони напевно будуть відкидати. У людей з пупком, що стирчить є проблеми з налагодженням особистого життя, оскільки для них проблематично знайти ту людину, яка буде відповідати наявним вимогам. Однак якщо таке трапиться, дані відносини протримаються довго.

Останні новини:  Готуємось до холодів: рецепти традиційних українських зігріваючих напоїв

5. Пупок, загорнутий вгору

Дана форма вважається самою ідеальною, оскільки демонструє відмінне здоров’я. Такі люди досить активні і енергійні. Це основні їх якості.

Двигуном подібного людини є внутрішня мотивація, що зустрічається досить рідко, адже для більшості людей характерна зовнішня. Подібний ентузіазм заразливий і поширюється на оточуючих. У цієї людини є внутрішня мета, до якої вона повільно, але впевнено йде. Про дану мету люди навколо можуть навіть не підозрювати.

Всі вчинки цієї людини орієнтовані на те, щоб в результаті досягти поставленої мети. Це може зайняти деякий час, однак життя цієї людини буде успішним.

6. Загорнутий вниз пупок

Розумова робота в різних видах діяльності для цієї людини буде набагато привабливішою роботи руками. Багато вважають таких людей лінивими, але вони досить розумні й винахідливі. Природні здібності у цієї людини колосальні, тому варто не лінуватися, а діяти, щоб досягти успіху. Якщо така людина буде наполегливо працювати і розвивати свій талант, то з часом вона напевно буде успішною.

7. Пупок овальної форми

Для таких людей властива гіперактивність і підвищена чутливість. Ці люди характеризуються надмірним занепокоєнням, не можуть довго знаходитися без діла, тому завжди шукають собі заняття.

Вони дуже цікаві, тому для них характерні вічні пошуки і відкриття щось нового. Такі люди рідко зациклюються на одному хобі, так як воно їм достатньо швидко набридає. Така людина дуже чутлива і вразлива, тому по відношенню до неї необхідно бути обережними.

Останні новини:  Де вдома зберігати банани, щоб не почорніли та не зіпсувалися

8. Широкий приплюснутий пупок

Власники широких плоских пупків характеризуються недовірою до оточуючих. Лише одиниці можуть бути ними оцінені і улюблені. Саме їх вони оточують своєю турботою та захищають від всіляких негараздів.

Рушійною силою є лояльність і довіра. Ваша поведінка до оточуючих обумовлена тим, як вони ставляться до вас. Ви переконані в тому, що люди повинні отримувати лише те, що вони заслуговують — так званий ефект бумеранга.

9. Пупок, який має П-подібну форму

Подібна будова зустрічається досить рідко, однак якщо ви є його власником, то ви напевно зосереджені на тому, щоб якісно виконувати свою роботу, не зациклюючись на славі і визнанні. Ви дотримуєтеся тієї думки, що щастя любить тишу. Саме тому ви про нього не трезвоните на кожному розі. Ви не кричите про себе, проте є незамінними. Ваша діяльність здатна змінити життя оточуючих.

З усього перерахованого стає зрозуміло, що навіть така дрібниця нашого тіла як пупок, може багато розповісти про здоров’я і характер людини. Ви згодні з даними характеристиками?


glamour.kyiv.ua