Дружина Володимира Остапчука заявила, що почала худнути під час вагітності

Сьогодні,   18:00    185
Дружина відомого шоумена Володимира Остапчука почала худнути під час вагітності. Катя Полтавська дозволяє собі їсти солодощі і не переймається за наслідки.

Третя дружина популярного телеведучого та шоумена Володимира Остапчука, Катерина Полтавська, почала худнути під час вагітності. Про це вона сама повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram. За її словами, її турбує те, що під час вагітності вона нині не набирає вагу. За останній місяць вона ще й схудла на 500 грам.

За словами Катерини Остапчук, вона, як адекватна жінка, завжди знайде привід “загнатися”, тому нині її дуже сильно хвилює те, що вона не набирає вагу. Вона розуміє, що звичайно б, всім жінкам її проблеми, щоб вони лише й переймалися за те, що не набирають вагу, але її це питання дуже сильно турбує. Лікарі вже заспокоїли дружину шоумена тим, що так може бути. Незабаром у неї буде третій скринінг. Після нього стане відомо, яку саме вагу набрав їхній син Тимофій і скільки.

Останні новини:  23-річна онучка Софії Ротару стала бізнесменкою у США

Катерина Остапчук показала, що нині може собі спокійно дозволити їсти солодощі, цукерки, а також кіндери і глазуровані сири. При цьому, вона не боїться, що може набрати вагу досить сильно. У цьому в певному сенсі їй дуже сильно пощастило, адже багато вагітних навпаки жорстко контролюють кожну з’їдену цукерку, бо це дуже і дуже впливає на різке збільшення їхньої ваги. І чимало жінок дуже обережні з їжею під час ваги саме через це. Але і в цьому Катя Полтавська виграла джекпот.

Останні новини:  У 35 років він був незайманим: Ліза Марі Преслі у своїх мемуарах розповіла про чоловіка Майкла Джексона
Дружина Володимира Остапчука заявила, що почала худнути під час вагітності

Впливає на настрій всіх людей, а особливо і на вагітну Катерину Остапчук, і погода за вікном. Але дружині шоумена не потрібне сонце, вона полюбляє вайб драми. Тому, коли за її вікном у шикарному котеджі в Київській області виглянуло сонце, їй навіть не захотілося виходити з дому. Це не її погода. При цьому, Катерина Остапчук хоче не хоче, а виконує всі свої заплановані справи. Насамперед, онлайн-урок із англійської сьогодні, 8 жовтня, у неї проходив прямо в салоні автомобіля. Як відомо, у шоумена Володимира Остапчука англійська мова ідеальна.