Зовнішність гіперкара McLaren W1 розкрили до прем’єри

Сьогодні,   06:31    207
Зовнішність гіперкара McLaren W1 розкрили до прем'єри

У соцмережах розтиражували фотографію інфернального купе, яке стане новим ексклюзивом компанії з Вокінга. Виконавчий директор McLaren пообіцяв, що W1 “розсуне межі можливого” і буде гідним представником династії гіперкарів із цифрою “1” у назві. Очікується, що купе відзначиться активною аеродинамікою та гібридною силовою установкою потужністю щонайменше 1200 кінських сил.

Екстер’єр McLaren W1 одночасно і стовідсотково впізнаваний, і нехарактерний для марки. З одного боку, дизайнери зберегли фірмові незграбні фари і двері-метелики, не стали відмовлятися від середньомоторного компонування і “гладкого” кузова без яскраво вираженого заднього антикрила. З іншого боку, W1 відзначився незграбними сплітерами, закрилками за передніми арками в дусі спортпрототипів, неординарним кріпленням дзеркал і хитрими бічними стеклами.

Останні новини:  Ford презентував новий позашляховик Expedition

Від гіперкара McLaren чекають силову установку на основі “бітурбовосьмірки”, а родзинкою може стати гібридна система, розроблена з урахуванням досвіду у Формулі-1. Дебют W1 збігся з успіхами британської компанії в Королівських перегонах: є всі шанси, що McLaren через 26 років виграє Кубок Конструкторів! Постачальником силових установок для формульної команди є Mercedes-AMG, а партнер при розробці дорожнього гіперкара не розкривається.

Останні новини:  4 причини, чому необхідно оглядати машину знизу після ремонту в автосервісі

Усі подробиці про McLaren W1 стануть відомі завтра, о 15:00 за Москвою. Можна не сумніватися, що купити новий гіперкар зможуть одиниці, і справа не тільки в ціні: зазвичай машини категорії Ultimate Series випускаються дуже обмеженими тиражами, і попит перевищує пропозицію. До речі Porsche і Ferrari теж працюють над флагманськими моделями: італійська марка покаже наступника LaFerrari восени, а німці розкриють спадкоємця 918 Spyder у вигляді прототипу.

Останні новини:  Українським водіям загрожує нова заборона: на яких автомобілях не можна буде їздити


nnews.com.ua