Бейрут у вогні: Ізраїль атакує військові склади та підземні тунелі «Хезболли» (ВІДЕО)

Вчора,   22:05    137

Армія оборони Ізраїлю завдала авіаударів за складами зброї та іншими об’єктами руху «Хезболла» у Бейруті. Про це повідомила прес-служба ізраїльських збройних сил.

«Протягом ночі, після отримання Армією оборони Ізраїлю розвідувальної інформації, ВПС завдали серію точкових ударів за певною кількістю складів зі зброєю та об’єктом інфраструктури терористичної організації «Хезболла» в районі Бейрута», – йдеться у повідомленні

Останні новини:  Вишкіл артилеристів: як проходять індивідуальні курси підготовки воїнів. ВІДЕО

 

 

Як зазначила прес-служба, збройні сили Ізраїлю заздалегідь повідомили мирне населення, щоб мешканці змогли залишити райони завдання ударів. «Терористична організація «Хезболла» навмисно розміщує свої об’єкти з виробництва зброї та озброєння під житловими будинками в самому центрі міста Бейрут, наражаючи на ризик цивільне населення в цьому районі», – сказано в повідомленні.

Останні новини:  ЗСУ показали ракетний удар за допомогою Storm Shadow по Авдіївці (ВІДЕО)

Уточнюється, що ЦАХАЛ продовжує діяти, щоб послабити та знищити можливості «Хезболли».

Також повідомляється, що ЦАХАЛ знищив підземний тунель завдовжки 250 метрів, розташований за 300 метрів від ізраїльсько-ліванського кордону. Усередині тунелю було виявлено командні центри, підготовлені бойові комплекти, зброю, а також обладнані житлові приміщення з душовими, кухнею, холодильником та запасами їжі. Тунель був знищений: усередині залили бетон, щоб запобігти його використанню в майбутньому.

תיעוד האטימה מתוך תשתית תת-הקרקע | את