В Індії відбулася офіційна презентація оновленого кросовера Nissan Magnite 2024 року. Автомобіль пережив перший у своїй історії рестайлінг. При цьому йому переважно переробили зовнішність. Тому не дивно, що кросовер зберіг колишні ціни: за нього запросили суму, еквівалентну майже 300 000 гривень. Але японська модель стала комфортнішою, пише Wheel News.

Автомобіль запропонували у шести виконаннях та з різними кольоровими оформленнями кузова. Кросовер загалом зберіг відомий зовнішній вигляд. Так, у нього велика решітка радіатора з широкою металевою окантовкою, що також було у попередньої моделі. Головна оптика у новинки така ж вузька, доповнена опціонально світлодіодами. Під нею все ще розташовуються L-подібні фари. Збоку кросовер теж має знайомі контури.

Останні новини:  Ford презентував новий позашляховик Expedition

Без істотних змін залишився салон. Проте компанія Nissan повідомила, що додала Magnite опцій. Так, наприклад, кросовер тепер оснащується вентильованими передніми кріслами, електроприводом зовнішніх дзеркал, камерами з 360-градусним оглядом і регульованим по висоті сидінням водія.

Стандартно японська модель оснащується безнаддувним двигуном об’ємом 1 літр, який видає трохи більше 71 к.с. Опціонально даний агрегат має турбіну, завдяки якій потужність зростає до 99 к.с. З базовим мотором поєднується 5-ступінчаста “механіка”, з другим – варіатор або 6-діапазонна МКПП.

Останні новини:  Toyota оновила свій електричний кросовер bZ4X: що змінилося