F-35 у засідці та "кріт": ЗМІ розкрили деталі вбивства лідера "Хезболли" Насралли

Сьогодні,   08:15    592

F-35 у засідці та "кріт": ЗМІ розкрили деталі вбивства лідера "Хезболли" Насралли

За даними журналістів, літаки скинули шість бомб.

Про місцеперебування лідера «Хезболли» Хасана Насралли, вбитого 27 вересня, Ізраїлю повідомив іранський «кріт». Про це з посиланням на джерело в ліванських органах безпеки пише Le Parisien, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Того дня Насралла відвідав похорон загиблого під час авіаудару командира підрозділу безпілотників «Хезболли» Мохаммеда Хусейна Срура. В цей час снащені протибункерними бомбами ізраїльські винищувачі F-35 чекали на нього.

Останні новини:  Saab поставить Литві більше мобільних систем ППО MSHORAD

Після похорону генсек організації прибув до своєї штаб-квартири у супроводі іранського командира полку «Аль-Кудс», на зустріч прийшли ще дванадцять командирів.

«Ізраїльські служби дочекалися, поки всі зберуться в кімнаті, де шиїтське ополчення планує свої військові операції, в надзахищеному підвалі штаб-квартири, перш ніж віддати наказ про бомбардування. Загалом пілоти ЦАХАЛ скинули шість бомб, кожна вагою дві тонни», — пише видання.

Співрозмовник видання називає цю атаку найбільшою з 2006 року — вибух почули у центрі Бейрута, а на місці ударів залишився 30-метровий кратер та самі уламки.

Останні новини:  Ізраїль не давав гарантій США, що уникатиме атак по ядерних об’єктах Ірану - CNN


uainfo.org