Памела Андерсон у маленькій чорній сукні прийшла на церемонію

Сьогодні,   13:30    916

Акторка знову відмовилася від макіяжу та обрала лаконічну сукню.

57-річна зірка Playboy і серіалу «Рятувальники Малібу» — Памела Андерсон — з’явилася на престижній церемонії Glamour Women of The Year Awards, яка відбулася 1 жовтня в Лондоні.

Нагорода щорічно вшановує жінок за визначні заслуги як у шоубізнесі, так і в інших суспільних сферах. Памелі на церемонії присудили звання «Жінка року» та премію Impact Award.

Останні новини:  Тіну Кароль висміяли за образ на своєму ж концерті

Збираючись на захід, вона знову вирішила кинути виклик усталеним стандартам краси. Зірка, яка раніше повністю відмовлялася від макіяжу, цього разу зробила його дуже лаконічним – рожевою помадою підкреслила лише губи. Також вона залишила недоторканою свою візитівку — брови-нитки.

Щодо вбрання, то Андерсон надала перевагу лаконічній чорній сукні з опущеною лінією плеча, підкресленою талією та рюшем на спідниці. Також акторка додала до вбрання діамантові прикраси та взула туфлі Мері Джейн пудрового відтінку.

Ця її поява на червоній доріжці в Лондоні сталася лише через кілька днів, як вона сяяла в чарівній рожевій сукні-кейпі від бренду Elie Saab на Міжнародному кінофестивалі в Сан-Себастьяні.