Оля Цибульська показала молодого хлопця, успіхами якого вона надихається

Сьогодні,   18:00    265
Оля Цибульська розповіла про те, хто і як змусив вразити її серце до самої «глибини». Зірка так радіє успіхам одного юнака, що на її очах виступає радість.

Українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська має у своєму житті зовсім молодого хлопця, успіхи і перемоги якого її дуже сильно надихають. Він грає, а вона плаче від щастя. Саме так співачка висловилася про свого 9-річного сина Нестора. Про все це вона повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, минулого тижня вона розмовляла зі своїм сином про мрії. Це було прямо перед сном. Саме тоді він попросив її знайти вчителя з фортепіано, бо він хоче навчитися грати. У цей час у Ольги Цибульської затремтіло серце. Оскільки вона знає, що музика — це дуже творча професія і складний шлях. І тому вона ніколи не тиснула на сина з цим і щодо цього.

“Це щось таке глибинне”, – підкреслила співачка.

Насамперед, зірка пояснює, що не планує і не збирається зробити зі свого сина свою копію. Або реалізувати щось, що не змогла зробити сама, як часто це буває в житті, коли батьки намагаються щось зробити через своїх дітей.

“Я хочу, щоб він був собою. І даю змогу пробувати все”, – говорить знаменитість.

Оля Цибульська показала молодого хлопця, успіхами якого вона надихається

Так, син Ольги Цибульської займався і пробує займатися програмуванням, футболом, малюванням, а тепер ще й вчиться грати на фортепіано. І коли він робить саме останню справу, вона просто плаче від щастя. Імовірніше всього, їй би хотілося, щоб син займався саме музикою, але вибір у житті все одно буде за її сином. А не за тим, чого хоче і про що мріє саме вона.




Крім цього, знаменитість повідомила, що якщо саме зараз і в даний момент Нестор хоче і прагне займатися музикою, вона надасть йому для цього можливість. І тому не просто вирішила найняти для нього вчителя з фортепіано, а взагалі відвела його до музичної школи. Поділилася співачка і думками про те, що людина, або сприймає себе, як жертву, або як того, хто має можливість змінюватися, рости, споглядати все по-новому і розвиватися. І вибір завжди стоїть за людиною.

Останні новини:  Руслана Лижичко зустрілася з переможцем нацвідбору на Дитяче Євробачення 2024