Ольга Фреймут з’явилася у компанії впливових лондонських чоловіків

Сьогодні,   18:30    228
Ольга Фреймут полюбила Лондон уже давно. А останні кілька років ексведуча живе у столиці Великобританії. Та подобається їй не лише місто, а й впливові чоловіки в ньому, з якими вона часто бачиться.

Сьогодні у шанувальників Ольга Фреймут все частіше асоціюється з Великобританією, а не з Україною. Ексведуча давно проживає в Лондоні, де побудувала нове життя та навіть кар’єру. Фреймут часто помічають в колах впливових людей, та й сама Ольга регулярно публікує на своїй сторінці світлини з відповідних зустрічей. Одна з таких відбулася нещодавно в London Business Club, де об’єднані підприємці із різних країн, серед яких представлена й Україна.

Останні новини:  Леонардо Ді Капріо і Вітторія Черетті натякнули на проблеми у стосунках

До слова, у клубі не лише є наші представники, а також проводяться благодійні вечори, які призначені для підтримки нашої держави. Не в останню чергу з цієї причини Ольга відвідує такі заходи. Також це дозволяє Фреймут познайомитися з людьми для спільних проєктів.

На фото в дописі Ольги її можна побачити поруч з Юрієм Лисенком і Русланом Косаренком, котрі є одними із засновників London Business Club. Крім того, обоє чоловіків є адвокатами й керують декількома фірмами у Великобританії. Ольга ж регулярно проводить тренінги по бізнес-етикету, тому відповідні знайомства та кола спілкування для ексведучої є звичними.

Останні новини:  Чарівна Пенелопа Крус на відкритті кінофестивалю
Ольга Фреймут з'явилася у компанії впливових лондонських чоловіків

В коментарях люди, які могли бути особисто присутніми на заході, похвалили Фреймут за її чудовий виступ. Також підписники відзначили розкішний стиль Ольги. Вона обрала стильну атласну сукню темно-шоколадного кольору. Одяг підкреслює всі переваги фігури Фреймут.




Образ Оля доповнила невеликим світло-бежевим клатчем і акуратними сережками. Макіяж у тренерки по бізнес-етикету дуже легкий, який дозволяє роздивитися натуральну її натуральну красу. Але шанувальників трішки розчарувало те, що світлини вийшли надто розмитими.

Останні новини:  Брітні Спірс продовжить виплачувати аліменти синові після його повноліття