79-а бригада ЗСУ знищила танкову колону окупантів (ВІДЕО)

Сьогодні,   12:25    1758

Бійці 79-ої окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Збройних сил України відбили атаку чергової великої бронетанкової групи з десантом російських загарбників в районі окупованого села Костянтинівка на Курахівському (раніше Мар’їнському) напрямку.

На штурм пішли шість танків і чотирнадцять бойових броньованих машин. Однак їм не вдалося досягнути ефекту раптовості – їх завчасно помітили розвідники, і артилеристи відкрили по ним вогонь ще до розгортання на рубежі атаки.

Останні новини:  Мінометний дощ для окупантів: кадри від Третьої штурмової (ВІДЕО)

Згодом ворожі машини почали підриватися на протитанкових мінних полях. В них почали влучати наші дрони-камікадзе та протитанкові ракети. Після знищення двох танків і двох ББМ та пошкодження третього танку решта учасників колони розвернулася назад.

Ворожих штурмовиків, які залишилися на полі бою, добивали скидами гранат з безпілотних літальних апаратів та баражуючими боєприпасами.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» розповіла пресслуужба 79-ої бригади, оприлюднивши відповідне відео, змонтоване з кадрів, відзнятих БПЛА.