Дженніфер Лопес після розлучення почала зловживати алкоголем

Сьогодні,   17:00    550

Відома американська співачка та акторка Дженніфер Лопес, яка подала на розлучення з оскароносним актором Бен Аффлеком, почала зловживати алкоголем. Близьке оточення зірки стурбоване її станом, передає УНІАН, інформує UAINFO.org.

Як повідомив інсайдер виданню Radar, знаменитість намагається втамувати біль після розриву з артистом за допомогою алкоголю. Джерело вказує, що Джей Ло не може оговтатися від розлучення. Рідні виконавиці дуже занепокоєні та налякані тим, що вона «підсяде на чарку» і вже не зможе жити без алкоголю.

Останні новини:  Колишній Раміни Есхакзай висловився про її новий роман із військовослужбовцем

Днями Лопес та Аффлек вперше після розлучення зустрілися. Голлівудське екс-подружжя заскочили біля готелю в Лос-Анджелесі. Перед тим, як побачитися з актором Дженніфер випила коктейль. Як каже інсайдер, вона це зробила, аби наважитися на зустріч з Беном.

«Той факт, що їй знадобилося випити перед останньою зустріччю з Беном, говорить сам за себе. Схоже, вона займається самолікуванням і нездатна впоратися з суворою реальністю цього розлучення без будь-якого тонізуючого засобу. Раніше вона пила тільки в компанії, але зараз це частина її повсякденного життя, і коктейлі, які вона змішує, мабуть, смертельно міцні», – повідомило джерело.

Останні новини:  Джіджі Хадід розкрила повне ім’я своєї 4-річної дочки