Девід Швіммер розповів, що обрав Друзів, а не Людей в чорному

Сьогодні,   01:00    146

Зірка культового ситкому «Друзі», Девід Швіммер, втратив шанс піднятися на вищий щабель слави. Він міг би зіграти головну роль у фільмі «Люди в чорному».

Під час виступу на подкасті «Витоки з Куш Джамбо» актор розповів, що йому запропонували одну з головних ролей у фільмі «Люди в чорному» 1997 року. У цей час він планував зняти свій перший фільм «З тих пір, як тебе не стало» 1998 року. Тоді ж йому надійшла пропозиція, від якої він вирішив відмовитись.

Останні новини:  У фільмі Мікі 17 Роберт Паттінсон «вмирає» щонайменше 6 разів

«Люди в чорному» повинні були зніматися саме тоді, коли я збирався знімати цей фільм зі своєю компанією. Звісно, ​​це була дивовижна нагода. Якщо ви подивитеся на успіх цього фільму та цієї франшизи, то побачите, що моя кар’єра пішла зовсім іншою траєкторією», — каже він.

Останні новини:  Джессіка Біл відреагувала на вирок Джастіну Тімберлейку

Однак у своєму фільмі Швіммер задіяв найкращих друзів, які спеціально взяли перерву у роботі, щоб знятися у його проекті. І він вирішив їх не підводити.

Цікавий факт, але зірка «Людей в ​​чорному», Вілл Сміт, теж схибив з відмовою від культової ролі, щоправда, в іншому фільмі. 1999 року він відмовився знятися в головній ролі фільму «Матриця». Сміт вважав за краще зіграти ковбоя у вестерні «Дикий-дикий Вест», який навіть не окупився у прокаті.

Останні новини:  Названо ім'я головного претендента на посаду режисера нового фільму про Джеймса Бонда