Дуже смачна намазка з оселедця і сирків

Сьогодні,   07:15    393

Якщо ви любите оселедець, ця намазка вам точно сподобається! Рибний паштет виходить дуже ніжним на смак та з приємною пікантністю. Така намазка ідеально смакує з чорним хлібом.

Оселедець – дуже смачна і доступна в наших краях риба. Зазвичай її споживають у слабосолоному вигляді. Оселедець ідеально смакує з картоплею.

Та оселедець можна не лише їсти у чистому вигляді, а й робити з нього різноманітні закуски. Одна з найвідоміших закусок з цієї риби – одеський форшмак. Це намазка з оселедця з додаванням яблука, вершкового масла та ще кількох інгредієнтів. Та цю класичну закуску можна зробити ще смачнішою, додавши до неї плавлений сир.

Останні новини:  Моє улюблене печиво дитинства

Необхідні інгредієнти:

  • філе оселедця – 150 г;
  • яблуко – 1 шт;
  • яйце – 1 шт;
  • плавлений сир – 50 г;
  • вершкове масло – 30 г;
  • сік лимона – 1 ч.л;
  • зелена цибуля;
  • чорний перець.

Спосіб приготування:

Для приготування цієї намазки можна скористатися м’ясорубкою, або ж власноруч подрібнити всі інгредієнти якомога дрібніше.

Яблоко обирайте зелене і соковите. Очищаємо яблуко від шкірки і серцевинки і ріжемо дуже дрібним кубиком.

Останні новини:  Улюблена намазка за 10 хвилин з доступних продуктів
Рецепт смачної і ніжної намазки з оселедця і плавлених сирків
Рецепт смачної і ніжної намазки з оселедця і плавлених сирків

Відварене яйце розділяємо на білок та жовток. Білок дрібно ріжемо і відправляємо до яблука, а жовток залишаємо. Так само дрібно ріжемо оселедець і цибулю. Всі інгредієнти змішуємо.

В окремій мисці змішуємо м’яке вершкове масло, плавлений сирок і відварений яєчний жовток. Все розтираємо вилкою до однорідного стану. Додаємо цю “кашку” до інших інгредієнтів. Туди ж додаємо сік лимона і чорний мелений перець. Все ретельно перемішуємо і присипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Останні новини:  Пухирчасті чебуреки, як у чебуречній
Рецепт смачної і ніжної намазки з оселедця і плавлених сирків
Рецепт смачної і ніжної намазки з оселедця і плавлених сирків

Готову намазку подаємо з чорним хлібом, або підсмаженими тостами. Такий паштет виходить дуже ніжним, з вершковими нотками і має пікантний смак. Солоний оселедець ідеально поєднується з кислим яблуком, гострою цибулею та вершковим сиром.




Смачного!


odnaminyta.com