Реакція батька на важкий момент у тренуванні доньки розчулила мережу

Сьогодні,   11:11    600

Тато дівчинки під час одного з тренувань на скейті, коли вона впала, запитав боляче їй чи вона злякалась. Дорослий почав розпитувати доньку та підтримувати її у складній ситуації. Водночас, він не наполягав на необхідності продовжити кататися на дошці.

Відео з ситуацією опублікував український тато Віталій Голоунін в Instagram. За його словами, батьки мають підтримувати своїх дітей, адже саме завдяки цьому хлопці та дівчата зможуть навчитися справлятися з негараздами.

«Ти злякалась чи тобі боляче? Спуск був неймовірним, ти знаєш це? Іноді ми просто зісковзуємо на рампі. Іноді складно робити складні речі. Це повністю твоє рішення, чи хочеш ти спробувати ще раз», – сказав батько дівчинки.

Останні новини:  Чоловік прожив 26 років зі шматком конструктора в носі: тепер у нього унікальний нюх

Протягом всього часу він підтримував доньку та не наполягав на необхідності спробувати знову. Тож зрештою дівчинка стала пробувати виконати зʼїзд допоки в неї не вийшло.

Голоунін виділив фразу чоловіка: «Тобі боляче чи ти злякалась?». Він зауважив, що завдяки цьому питанню діти можуть спрямувати свою увагу на самоскануванні. У разі, якщо хлопчик або дівчинка злякались, потрібно дати їм можливість поплакати та відійти від ситуації. Таким чином вони зможуть відновитися.

Тобі боляче чи ти злякалась? Реакція батька на важкий момент у тренуванні доньки розчулила мережу

Коли ж дітям стало боляче, дорослим необхідно надати їм допомогу при отриманні травми. Голоунін зауважив, що часто хлопчикам та дівчаткам стає боляче і страшно водночас.




Попри все, батькам необхідно надавати дітям любов, підтримку та приклад, як справлятися з негараздами, запевняє українець.

Останні новини:  Український пластичний хірург на Rolls-Royce став зіркою соцмереж

Користувачі мережі не змогли пройти повз та зауважували, що й дорослі мріють про таке спілкування.

Тобі боляче чи ти злякалась? Реакція батька на важкий момент у тренуванні доньки розчулила мережу

«Хтось би колись так зі мною спілкувався. Слухаю його і плачу. Це нереальний тато».

«Давайте вже зізнаємось, що ми всі хочемо, щоб з нами так розмовляли і в дорослому віці, коли нам складно».

«Приємно спостерігати за тим, що в нашому світі стає все більше свідомих батьків».

«Це ще раз показує, як важлива підтримка батьків у житті дитини. І такі діти потім ростуть впевнені і цілеспрямовані. Татові респект».