Toyota Sienna дзвонитиме на телефон через дітей в салоні

Сьогодні,   08:31    138
Радарна система Toyota Sienna надішле автоматичний дзвінок на смартфон, якщо визнає, що водій залишив дітей на двох задніх рядах.

Мінівени завжди були функціональними й практичними, але рідко могли запропонувати сучасні технології. Toyota вирішила змінити це й мінівен Sienna для 2025 модельного року отримає багато важливих оновлень. 

Щороку з’являються повідомлення, що діти та тварини гинуть, коли їх забувають, замикають і залишають в жарку (або холодну) погоду в автомобілях. У Toyota вже є базова система на таких транспортних засобах, як Corolla Cross, яка нагадує водіям перевірити задні сидіння, коли вони виходять, але остання Sienna набагато досконаліша. 

Останні новини:  Британська армія представляє Challenger 3: один із найсучасніших основних бойових танків у світі

Toyota Sienna 2025 року

Якщо водій замикає Sienna, і радарна технологія виявляє, що хтось сидить на задньому сидінні, аварійні вогні блимають, а дверні замки дають дев’ять звукових сигналів. Проігноруйте це попередження протягом 90 секунд, і пролунає звуковий сигнал, зачекайте чотири хвилини, і ви отримаєте текстове повідомлення через додаток Toyota для смартфона, і якщо ви все ще не відчинили двері ще через дві хвилини, Toyota надішле автоматичний телефонний дзвінок на ваш смартфон. 

Toyota Sienna 2025 року

Якщо буде виявлено рух на задньому сидінні, то Sienna спочатку зробить гудок клаксона та надасть 10 хвилин перед тим, як надіслати текстове повідомлення, і ще дві хвилини до здійснення дзвінка. Але принцип той самий. 




Toyota Sienna 2025 року

Радарний сканер 60 ГГц, встановлений у стелі, здатний стежити за другим і третім рядами в обох випадках. 

Останні новини:  Dacia Duster перетворився на спорткар з новим обважуванням і зниженим кліренсом

Кожна версія Sienna, включаючи базову LE, отримує технологію Advanced Rear Seat Reminder і 10-річну підписку на Safety Connect, необхідну для її роботи. 

Що ще нового у Sienna 2025 року? 

Toyota Sienna 2025 року

Інші зміни в новому модельному році включають появу 12,3-дюймової цифрової приладової панелі на XSE середньої специфікації, Woodland Edition, Limited і Platinum, а також повернення автомобільного пилососа та холодильника на топові моделі. Останні спочатку мали з’явитися на четвертому поколінні Sienna під час дебюту в 2021 році, але Toyota була змушена відмовитися від них, коли компанія, яка виготовляла пилососи, збанкрутувала. 

Останні новини:  З початку 2024 року українці отримали понад 15 тисяч електронних посвідчень водія

Toyota Sienna 2025 року

Toyota стверджує, що оновила внутрішнє оздоблення та обробку сидінь, консолі та приладової панелі в усіх комплектаціях. Нові колеса на деяких моделях і найновіша мультимедійна система Toyota доповнюють оновлення, але що не змінилося, так це гібридна трансмісія Sienna. Поєднуючи 2,5-літровий рядний чотирициліндровий двигун і один електромотор, він розвиває 248 к.с. і може бути оснащений переднім або повним приводом. 


motorcar.com.ua