Ектор Хіменес-Браво розповів про незаплановане поповнення в родині (фото)

18.09.2024   21:40    354

Ектор Хіменес-Браво – не тільки класний кулінар та відомий суддя з телевізійної програми “МастерШеф”. Він ще й – відомий собаковод. Власних діточок в Ектора немає, тому він усю свою батьківську любов дарує собачатам.

В будинку венесуельського шеф-кухаря в Ірпені мешкають декілька чотириногих пухнастих друзів. Раніше Хіменес-Браво був володарем двох собачок порід бельгійський та брюсельський грифон. Потім до них доєдналася Фіона, яка була одною з донечок Лупіти.

До речі, улюблениця Ектора нещодавно стала мамою і він, як гарний господар – самотужки приймав в неї пологи та першим побачив, як зʼявляються на світ маленькі спадкоємці пухнастої Лупіти.

Останні новини:  Лілія Ребрик вразила новим стилем (фото)

На своїй сторінці в Instagram Ектор Хіменес-Браво розповів, що вирішив завести собі ще одного улюбленця – кудлатого та маленького Бубіка. Кулінар зазначив, що він не міг більше дивитись на те, як Лупіта сумує за своїми дітками. Заради того, щоб собачка знов відчула на собі радість материнства – її турботливий господар вирішив взяти додому маленьке цуценя на імʼя Бубік.

Цей гарненький хлопчина був дивом врятований на трасі Київ-Одеса. Бубіка знайшли біля дороги – крихітного та зовсім беззахисного. Братики і сестрички малюка не змогли пережити сильну спеку, а ось Бубік – зміг вижити.

Останні новини:  Донька Кличка не хоче ходити в школу в Європі (фото)

Небайдужі люди знайшли цуценятко та передали його в Ірпінський притулок для тварин “ЗооПатруль”. Саме звідти Ектор і забрав його. Ресторатор зазначив, що окрім Бубіка там залишились ще понад 600 собачок і котиків, які потребують людської уваги і власної домівки.

Я не міг залишити його на самоті, тому 10 вересня забрав його до себе – зізнався Хіменес-Браво у соціальних мережах

За словами Ектора, пухнастому хлопчику – всього лише 1.5 місяці. І це ніжне створіння назавжди стане частиною його великої пухнастої родини, в якій мешкає, окрім Бубіка – ще три собачки: Клопік, Лупіта та Фіона. Ба більше, шеф-кухар повідомив, що замислюється, аби взяти ще й пʼяту.

Останні новини:  Емілі Блант відвідала галавечір у Нью-Йорку (фото)