Найкращі ідеї замшевого одягу на осінь: як обрати трендові жакети, куртки, костюми та взуття

Вчора,   11:40    621

Замшеві ботинки — стильний та зручний тренд сезону

Останні Тижні моди продемонстрували відновлення замшевих курток. І це безперечно найкращих одяг для осені.

ТаблоID зібрав варіанти замшевих курток, жакетів, сумок, взуття та інших речей, які точно варто додати до свого осіннього гардеробу. Дивіться, з чим їх вигідно можна поєднати.

Христина Горняк показала модний образ

Замшеві жакети

ЯкпишеVogue, замшеві жакети стали обов’язковим атрибутом сезону на подіумах Miu Miu, Bottega, Gucci. Двоборті блейзери однаково елегантно виглядають у поєднанні з денімом чи іншими повсякденними речами.

Коричнева замшева куртка

Тканина замш відрізняється м’яким ворсом з лицьового боку

Замшевий жакет коричневого кольору

Жакет можна комбінувати із сумкою відповідного кольору

Зелена замшева куртка

Особливу увагу варто звернути на варіанти із бахромою. Популяризація стилю бохо м’яко впливає на усі тренди. Такий варіант жакету надає більшої вишуканості та індивідуальності. Інші речі варто залишити простими, як от джинси чи футболку.




Двобортий замшевий жакет в стилі бохо

Замшеві куртки

Особливу увагу цього сезону зверніть на замшеву куртку-бомбер, як у Кендал Дженнер. Бомбери вже давно довели свою першість. А замша стане оригінальним стильним доповненням цього осіннього сезону.

Останні новини:  Причини кризи у стосунках: як зберегти сім’ю

Замшеві тренчі

Замшевий тренч на осінь на перший погляд виглядає не зовсім вдалою ідеєю, зважаючи на затяжні дощі і структуру тканини. Однак для сонячної погоди цей верхній одяг стане чудовим варіантом. Стилісти радять купувати тренч на розмір більший, аби можна було додати більше теплих речей.

Замшевий тренч на осінь

Пасок дозволить підкреслити талію

Замшеві спідниці

Замшеві спідниці – ще одинmusthaveсезону. Ця річ може стати універсальною у вашому гардеробі, якщо правильно підібрати відтінок. Більш темні кольори, наприклад, бургунді чи зелений, у подовженому варіанті вдало підходять для офісної рутини. Натомість бежеві чи світло-коричневі відтінки у вкороченому варіанті стануть повсякденними фаворитами.

Замшева спідниця та жакет

Спідниця замша краще поєднується з відповідним жакетом

Замшеві штани

Згадуючи про спідниці, не варто забувати й про замшеві штани. Класичний варіант подовженої форми у поєднанні з топом, жакетом та балетками стане особистою родзинкою сезону. Тут варто звернути увагу на коричневі відтінки.

Замшеві штани коричневого кольору

Замшеве взуття

Плетені, сітчасті, сріблясті – яких тільки балеток не було у тренді цього сезону.Настав часдля замшевих. Це найкращий варіант для початку осені, тож ви встигаєте ще застрибнути в останній вагон.

Замшеві балетки
Останні новини:  Які сковорідки найнебезпечніші для здоров’я

Балетки замша будуть гарним варіантом і на весну, тому це вигідне вкладення

Замшеві лофери

Лофери замш теж чудовий варіант взуття

Наступний крок – кросівки. М’яка текстура замші трохи надає їм вигляду ретро і це ідеальний варіант для тих, хто не любить класичні кросівки. У тренді взуття коричневого кольору, бежевого, зеленого.

Замшеві кросівки

Кросівки жіночі замш — не лише стильно, але й дуже зручно

Високі чи короткі – неважлива довжина чобіт, якщо вони замшеві. Особливо ковбойські чоботи повертають західний тренд. Ну а комбінувати усе це сміливо можна із джинсами та спідницями, щоб не змерзнути прохолодними осінніми днями.

Замшеві ботильйони
Останні новини:  Що таке психологічний вік та як його визначити

Ботинки замш жіночі — акторка Сара Джессіка Паркер демонструє стильний варіант із джинсами. А високі чоботи замшеві можна поєднувати із сукнями

Замшеві аксесуари

Не варто недооцінювати аксесуари. Вони можуть як підкреслити, так і повністю зруйнувати фінальний образ. Якщо ви ще не наважились на одяг із замші, то зверніть увагу на сумки.

Замшева сумка

Сумки замшеві жіночі — стильне осіннє доповнення

Найкращими варіантами замшевого тренду стануть сумки у вінтажному стилі або об’ємні варіанти через плече.

Об'ємні сумки замшеві

Об’ємна сумка — зручний аксесуар, який доповнить простий образ зі светра та джинсів

Замшева сумка-відро

Так зване «відро»

Ще один варіант для тих, хто вагається щодо тренду – замшеві паски. Цей з одного боку простий, але з іншого – оригінальний аксесуар підкреслить будь який образ.

Замшевий ремінь


pravda.com.ua