Некорисні харчові звички, які точно не приведуть до схуднення

Сьогодні,   00:22    514


Дієтолог-ендокринолог перерахувала найнепотрібніші харчові ритуали, які насправді не працюють.

«Ми найчастіше харчуємось за правилами. Хтось робить це не спеціально, а хтось навмисно виконує ці правила, думаючи, що від цього стане здоровішим і худшим. Але не всі ці ритуали працюють», – зазначає експерт.

Наприклад, деякі люди їдять солодощі тільки на сніданок, вважаючи, що завдяки цьому вони не набиратимуть зайвої ваги від цукерок і тістечок. Лікар зазначає, що вирішальне значення має не те, у скільки ви з’їли цю цукерку, а ваш загальний добовий калораж. І наскільки збалансоване меню. Їсти солодощі можна й увечері, головне — грамотно вписати в раціон.

Останні новини:  Чи правда, що яблука покращують травлення

Те саме стосується відмови від групи продуктів на ніч. Часто під забороною молочка чи вуглеводи. Працює таке ж правило: якщо протягом дня ви не перебрали свій ліміт калорій, ви можете спокійно їсти на вечерю все, що завгодно.

Роздільне харчування за принципом «несумісності». Експерт каже, що це вигадка. І ви можете їсти разом навіть огірки із молоком. Дати реакцію непереносимості можуть лише особливості саме вашого організму. На всіх за промовчанням це правило не поширюється.

Останні новини:  Ріст людини може впливати на схильність до раку і хвороб серця – вчені

Сьогодні модно пити багато води. Деякі люди змушують себе робити це насильно. Якщо ви не хочете пити – значить, зараз вашому організму не потрібно стільки води. Припиніть його ґвалтувати!