ТОП-5 надійних вживаних авто з найкращим оснащенням

Вчора,   06:33    152

Бюджет в 450 000 гривень на покупку автомобіля з пробігом – чимала сума. Тому багато хто намагається знайти комфортний ТЗ з гарним оснащенням і мінімальним пробігом. Однак на практиці чимось доведеться жертвувати з огляду на поточні реалії. Власник автосалону перерахував 5 авто за 450 тисяч гривень, які відрізняються неперевершеною надійністю та чудовим списком опцій.

Volkswagen Jetta

Volkswagen Jetta 2015

Оскільки мова йде про чималу грошову суму, багатьом автолюбителям хотілося б бачити можливість купити Skoda Octavia у третьому поколінні. Однак насправді зробити це не вийде з огляду на реальний цінник на цю модель. Впадати у відчай не варто, адже можна звернути увагу на машину, створену на тій же платформі та яка має схоже оснащення – VW Jetta. Це досить надійний автомобіль з гарною динамікою та чудовим функціоналом. За ці гроші цілком можна розглянути до купівлі ТС 2011-2015 років випуску в хорошому стані.

Останні новини:  Міжнародною вантажівкою 2025 року обрано Mercedes-Benz eActros 600

Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze

Якщо потрібно купити дійсно надійний автомобіль з вторинного ринку в хорошому стані, то варто звернути увагу на цю модель. Тут можна розглядати варіанти як дорестайлінгової версії, так і модифікації після оновлення. Бюджет дозволяє купити Cruze 2011 – 2017 років виробництва з прийнятним пробігом і без нарікань до технічної частини або кузова. Зрозуміло, краще будуть варіанти на АКПП, у тому числі з більш потужним 1,8-літровим мотором.

Останні новини:  7 випадків, коли водії "вбивають" двигун, змінюючи моторне мастило

Mazda 3

Mazda 3

На сьогоднішній день дана модель продовжує користуватися колосальним успіхом у більшості автолюбителів і це недарма, адже простіший і надійніший варіант за ці гроші знайти дійсно складно. Головна потреба цієї машини – це своєчасне обслуговування, після якого вона стабільно відбігає 400 і навіть більше тисяч кілометрів без якихось нарікань. Розглянути до покупки можна Mazda 3 у другому поколінні перших років виробництва з відповідним пробігом близько 200 тисяч кілометрів.

Skoda Yeti

Skoda Yeti
Не найпопулярніший на сьогоднішній день автомобіль, який однозначно заслуговує на увагу, особливо, якщо у покупця є на руках 450 000 гривень на покупку ТЗ і певний грошовий запас на подальше обслуговування машини. Це динамічний, компактний і привабливий варіант з багатим технічним оснащенням і максимально продуманим салоном. Розглянути до покупки в даному випадку можна Yeti 2009 – 2014 років виробництва у хорошому стані.

Останні новини:  В Україні ввели нові водійські права: що змінилося

Renault Duster

Renault Duster




Простий і досить цікавий автомобіль, який користується справді величезною популярністю, що обґрунтовано його надійністю. У бюджеті до 450 тисяч гривень можна розглянути Duster у 2014-2018 років виробництва в непоганому стані. Це буде повноцінний міський кросовер з переднім приводом, зручною посадкою та гарним оглядом.


wheel-news.com