Що означають символи на етикетках одягу, яке значення трикутників: чому це треба знати кожному

Вчора,   18:30    290

Напевно, хоч раз із вами траплялася така халепа: ви відправили до пральної машини зовсім нову річ, а дістали якусь ганчірку незрозумілого кольору та форми. Щоб уникнути таких ситуацій, виробник одягу чи текстилю рекомендує уважно вивчити значки для догляду за одягом на ярликах. Розповідаємо, що означають символи на бирках, як розшифровуються трикутники, який одяг не можна відбілювати.

Останні новини:  Які сковорідки найнебезпечніші для здоров’я

Чому розуміння значків на етикетках одягу — це важливо

Обов’язково треба навчитися розшифровувати піктограми на етикетках одягу чи інших речей, і ось чому. Насамперед, ці значки містять дуже важливу інформацію про догляд за тканиною, з якої виготовлено річ – спосіб прання, відбілювання, сушіння, прасування тощо. Якщо не дотримуватися цих простих інструкцій, які зашифровані в піктограмах, можна безповоротно пошкодити улюблену річ.

Останні новини:  7 застарілих звичок у пранні, які псують ваш одяг

Окрім того, вміння читати символи на бирці допоможе зрозуміти, наскільки делікатна тканина, з якої виготовлено річ, і як за нею правильно доглядати. Оскільки деякі матеріали вимагають особливого дорогого догляду, їх треба віддавати на чищення та прання лише до хімчистки.

Які існують значки на ярликах одягу

Усі символи на бирках діляться на 5 груп.

Відбілювання: що означають символи трикутників

Які тканини не можна відбілювати

Є матеріали, які не можна відбілювати: це має знати кожна господиня.

Останні новини:  Фінансовий гороскоп на жовтень 2024 року: час для розумних інвестицій та фінансових рішень