Як правильно вибрати відтінок одягу для стрункішого вигляду

Вчора,   19:40    150

Розповідаємо про кольори одягу, що підкреслять стрункість вашої фігури

Як відомо, різні фасони одягу можуть підкреслювати фігуру, додаючи їй об’єм або, навпаки, роблячи її стрункішою. Проте важливим аспектом є також вибір кольору. Так-так, правильно підібраний відтінок може зробити вас стрункішою!

Які кольори допомагають візуально зменшити фігуру. Розповідаємо далі про кілька секретних трюків.

Класичні кольори, до яких відносяться чорний та сірий, допомагають виглядати стрункіше. Чорний, наприклад, завжди вважається найбільш елегантним кольором. А ще він візуально витягує фігуру.

Останні новини:  Як швидко позбавити холодильник від плісняви

Образ в чорному кольорі, фото

Нейтральний сірий колір підходить для тих, хто не хоче носити чорний занадто часто. Він виглядає не так яскраво та не відвертає увагу від обличчя.




Образ в сірому кольорі, фото

Темні холодні відтінки, такі як синійфіолетовий і смарагдовий, здатні приховати об’ємні частини фігури й створити ефект стрункості. Темно-синій — це класичний колір, який підходить майже всім і є універсальним для штанів і піджаків.

Останні новини:  Найкращі ідеї замшевого одягу на осінь: як обрати трендові жакети, куртки, костюми та взуття
Образ в синьому кольорі, фото

Жінкам, які хочуть приховати пишні стегна, слід вибирати холодні відтінки. Наприклад, штани холодних кольорів візуально подовжують ноги.

Образ в коричневому кольорі, фото

Як ви вже могли зрозуміти, простий спосіб виглядати стрункішою — носити темний одяг. Ще один класний варіант — темно-коричневий, який чудово підходить для створення контрасту і візуального зменшення об’єму.