Настя Покрещук з найбільшими вилицями розповіла, скільки разів робила пластику

11.09.2024   21:30    232

Славі Дьоміну вдалося розговорити дівчину з найбільшими вилицями. Настя Покрещук розповіла про найболючіші пластичні операції та що мріє в собі ще змінити.

Скільки оновлень тіла пережила Настя Покрещук, сказати напевно дуже важко. Натомість фізичний біль дівчина відчувала лише один раз. Так пояснила Славі Дьоміну. Це сталося, коли вперше наважилася на збільшення грудей.

Тоді вона страшенно мучилася. Навіть боялася підвестися з ліжка самотужки, бо думала, що зараз щось порветься всередині. Настя певна, що все це йшло з голови. М’язам було дуже важко адаптуватися до нових форм.

Останні новини:  Таня Пренткович топлес та на підборах влаштувала відвертий фотосет

Решта разів усе було нормально. Настя лягала під ніж хірурга з приводу мамопластики 4 рази, допоки врешті не добилася того результату, на який очікувала. Нині її ця частина тіла влаштовує. Оновлювати й підтягувати доведеться лише у тому разі, якщо імпланти сильно опустяться.

Покрещук страшенно боїться погладшати. Її максимальна вага складала 62 кг. Нині за зросту 170 см дівчина важить у межах 50-51 кг. Спортом вона займалася раніше, нині не любить це діло. Збирається завітати на фітнес хіба що взимку.

Останні новини:  Як виглядає матір Тіни Кароль і що про неї відомо

Настя перепробувала всі можливі дієти. Нині відмовилася від їх застосування. Контролює кількість з’їденого. Оскільки вага набирається через жіночі гормони, дівчина намагається знижувати кількість естрадіолу.

Покрещук закінчила косметологічні курси. Нині ін’єкції вона робить собі сама. Не те щоб не довіряла іншим спеціалістам. Просто самій цікаво займатися цією справою. Раніше вона записувала на відео всі процедури, які їй робили, потім передивлялася.




Тепер, коли робить це сама, втямила, що ботокс колоти дуже незручно. Настя намагалася шукати голкою м’язи на обличчі, але препарат ввести так і не наважилася. Втямила, що експеримент не вдався, тож краще довіритися професіоналам.

Останні новини:  Наталя Могилевська зізналася, як наважилася на удочеріння


odnaminyta.com