Чотири знаки закінчать у 2024 році свій кармічний цикл

06.09.2024   22:20    1244

Плутон, планета трансформації та внутрішньої сили, знову увійшов у знак Козерога 1 вересня і залишатиметься там до 19 листопада 2024 року. Астрологи кажуть, що це розпочне цикл звільнення та прийняття нових цілей.

Чотири знаки зодіаку, згідно з прогнозом, увійдуть у абсолютно нову еру свого життя. На них чекають важливі рішення, переїзди, відкриття, нові проєкти та творче визнання. Плутон спонукає піднятися над своїми обмеженнями і страхами, проявити ініціативу та вийти з тіні. Чотири знаки зодіаку завершать свій 16-річний кармічний цикл до кінця 2024 року.

Овен

Ви готові взяти на себе відповідальність. Плутон у Козерозі навчить вас дипломатії, навіть якщо ви не до кінця відчуваєте її важливість у стосунках з людьми. Пам’ятайте, що лідерство – це не лише робота чи соціальне життя, це також стосунки з близькими.

Ви матимете більше обов’язків. Настав час подумати про свій розвиток, фундамент, який ви побудували. Ваші досягнення стануть помітнішими завдяки цьому транзиту – Плутон повертається у ваш знак, щоб навчити вас необхідним урокам.

Останні новини:  7 життєвих ситуацій, коли проблема не в жінці, а в її партнері

Рак

Ви станете більш незалежними та навчитеся висловлювати свою думку, не боячись осуду. Повернення Плутона до Козерога – це урок того, як захист ваших кордонів додасть вам сили. Самотні Раки зустрінуть того, кого шукали все своє життя.

Іншим ефектом цього транзиту є зв’язок із минулим. Вам важко відпустити, але цей досвід сформує вас і дозволить змінити свій шлях. Ви закладаєте основи, необхідні для того, щоб продовжувати відкривати, ким ви є, і боротися за те, у що ви вірите.

Останні новини:  Як правильно купувати речі під час розпродажів: 5 корисних порад

Терези

Плутон у Козерозі приніс емоційний інтелект та духовну зосередженість. Вам довелося пережити важкі часи, але ви навчилися дарувати безумовну любов і зрозуміли, що доброта і милосердя – основні цінності, які ви готові відстоювати попри все.




Вам вдасться досягти важливої мети. Ймовірно, ви мріяли про це багато років, і тільки зараз всесвіт дозволить вам втілити найамбітнішу ціль. Ваші таланти будуть визнані, а щирість та доброзичливість нікого не лишать байдужими. Ви хочете зробити цей світ кращим і добрішим – у вас все вийде.

Останні новини:  Догляд за шкірою обличчя: міфи, в які ви і досі вірите

Козеріг

Плутон допоміг вам відчути більше сил і гордості за себе. Варто зосередитися на відновленні сил і навчитися не падати духом через попередні невдачі.

Повернення Плутона у ваш знак може бути кульмінацією всього, що ви пережили, навчилися та прийняли. Коли ви готуєтеся дивитися в майбутнє, Плутон проллє світло, надію та можливість глибше усвідомити свої справжні бажання. Відкрийте свій розум, серце та дух тому, що вас чекає.