Іран може атакувати Ізраїль у найближчі 24 години

12.08.2024   22:15    75

Іран може атакувати Ізраїль у найближчі 24 години.

Про це повідомляє телеканал Fox News.

Телеканал повідомляє, що Франція, Німеччина та Великобританія сьогодні виступили із спільною заявою, в якій закликали Іран та його союзників «утриматися від атак, які призведуть до подальшої ескалації регіональної напруги» на Близькому Сході.

Джерела в регіоні повідомили Fox News, що вони стурбовані тим, що Іран та його довірені особи можуть атакувати Ізраїль протягом наступних 24 годин у відповідь на вбивство політичного лідера ХАМАС Ісмаїла Ханії у Тегерані наприкінці минулого місяця. Цим і продиктовано заяву Франції, Німеччини та Великобританії.

Останні новини:  У Будапешті Дунай затопив угорський парламент

«Ми закликаємо Іран та його союзників утриматися від нападів, які ще більше загострять регіональну напруженість та поставлять під загрозу можливість домовитися про припинення вогню та звільнення заручників», — написали президент Франції Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Олаф Шольц та прем’єр-міністр Великобританії Кейр.

«Вони нестимуть відповідальність за дії, які ставлять під загрозу цю можливість миру та стабільності. Жодна країна чи нація не виграє від подальшої ескалації на Близькому Сході», – додали лідери.

Останні новини:  ЄС готовий позбавити Грузію безвізу

Армію оборони Ізраїлю приведено в стан підвищеної бойової готовності після виявлення активних пересувань «Хезболли» та Ірану.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.


newformat.info