ЗМІ назвали кандидатів у віце-президенти Гарріс

06.08.2024   11:41    40

ЗМІ назвали кандидатів у віце-президенти Гарріс

Фото: Getty Images

Камала Гарріс вибиратиме між Джошем Шапіро і Тімом Вальцем

Гарріс зважує рішення разом зі своїм чоловіком Дагом Емхоффом, зятем Тоні Вестом і помічниками, пише Reuters.

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс звузила коло кандидатів у віцепрезиденти до двох фіналістів. Ключовими кандидатурами стали губернатор Пенсильванії Джош Шапіро і губернатор Міннесоти Тім Вальц. Про це повідомляє Reuters із посиланням на три джерела, обізнані з цим питанням.

Останні новини:  NYT: Моссад мінував пейджери Хезболли через підставні фірми в Угорщині

Вона оголосить про свій вибір до вівторка, напередодні її першого запланованого публічного виступу зі своїм соратником, що відбудеться ввечері в Університеті Темпл у Філадельфії. Він покладе початок п’ятиденному туру по семи містах штатів.

Вибір партнера по кампанії є одним з найбільш важливих рішень у політичній кар’єрі Гарріс, оскільки вона поспіхом збирає кампанію, щоб кинути виклик кандидату в президенти від республіканців — Дональду Трампу і його кандидату в віцепрезиденти — сенатору Джей Ді Венсу.

ЗМІ зазначає, що у вівторок, 6 серпня, Венс також зробить передвиборчу зупинку в Південній Філадельфії.

Останні новини:  Ізраїль атакував сотню ракетних установок Хезболли

За інформацією джерел, Гарріс зважує рішення разом зі своїм чоловіком Дагом Емхоффом, зятем Тоні Вестом і вузьким колом помічників і радників.


Губернатор Пенсильванії 51-річний Джош Шапіро — висхідна зірка партії з високим рейтингом підтримки в своєму штаті. Його 19 голосів виборців роблять цей штат надзвичайно важливим для перемоги як для Гарріс, так і для Трампа.

Губернатор Міннесоти 60-річний Тім Вальц — колишній військовослужбовець Національної гвардії США і колишній вчитель. Він за останні тижні підняв свій авторитет як ефективний захисник Гарріс. Він назвав Трампа і Венса «дивними», що стало вірусною фразою, яку підхопила кампанія Гарріс.

Окрім Шапіро та Вальца, серед претендентів були сенатор США Марк Келлі з Арізони, міністр транспорту Піт Баттігіг, губернатор Кентуккі Енді Бешир та губернатор Іллінойсу Джей Б. Прітцкер.

korrespondent.net

Останні новини:  ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна