Німецька армія укладає великий контракт з KNDS на модернізацію розвідувальної машини Fennek

05.08.2024   15:41    45

Ця модернізація стосується транспортних засобів, включаючи розвідувальні машини Fennek 1A2, а також Fennek JFST (Об’єднаної групи вогневої підтримки). Поставки нових систем BAA III, включаючи оперативний резерв, заплановані на період 2027-2029 років. Хоча загальна вартість цих модернізацій ще не визначена, ця ініціатива є значним прогресом для розвідувальних можливостей німецької армії.

Оновлення Fennek має стратегічне значення, дозволяючи збройним силам скористатися розширеними можливостями розвідки та ідентифікації, що має вирішальне значення для національної оборони та спільних місій з міжнародними партнерами. Оперативний резерв BAA III також підвищить готовність транспортних засобів до навчання і проведення реальних операцій.

Останні новини:  ЦАХАЛ ліквідував командира Хезболли, причетного до терактів 1983 року

Нова система BAA III включає в себе тепловізор, денну камеру та лазерний далекомір, усі вони встановлені на обертовій та нахиленій платформі, розташованій на висувній щоглі. Крім того, буде інтегровано лазерний покажчик боєприпасів з лазерним наведенням, таким чином стандартизуючи значну частину флоту Fennek німецької армії.

На озброєнні з 2003 року Fennek є розвідувальним транспортним засобом з екіпажем із трьох осіб, який пропонує спостереження та розвідку вдень і вночі за будь-яких погодних умов. Ця модернізація є вирішальним кроком у підтримці та покращенні оперативної ефективності німецьких збройних сил.

Останні новини:  Нідерланди хочуть відправити українських чоловіків додому


wheel-news.com