5 закритих, але легких образів, які захистять від сонця

10.07.2024   11:40    23

Коли на вулиці спека, одразу хочеться дістати з гардеробу найвідкритіші речі та носити лише їх. Здається, що це логічне рішення. Проте, все не зовсім так. Адже небезпечна не тільки висока температура повітря, а й палючі прмені сонця. У спекотні дні варто вибирати вбрання, яке не дозволить ультрафіолетовому випромінюванню впливати на шкіру. Ось п’ять прикладів закритих, але легких образів.

Сукня в техніці кроше з довгими рукавами

Тренд на кроше – ідеальний порятунок у спекотні дні. Якщо ви хочете приховати від сонця все тіло, сміливо надягайте трикотажні максі з довгими рукавами. Оптимальний варіант – вироби з дрібними петлями. Такі відмінно пропускають повітря та створюють ефект «голого» вбрання, але при цьому, на відміну від великої сітки, не дають променям агресивно впливати на шкіру. Як головний убір у цьому випадку можна сміливо вибрати солом’яний капелюх.

Останні новини:  Два методи, які допоможуть позбутися неприємного запаху в термосі




 

Костюм у піжамному стилі

Кілька років тому піжамні комплекти були одним із головних трендів літа. Справа в тому, що м’яка бавовна, з якої шиють такий одяг, не завдає дискомфорту і дозволяє запросто пережити спеку. Просторий крій дає шкірі можливість «дихати» і не тисне на тіло, що особливо важливо у спеку.

Останні новини:  Корисні поради господинь, які допоможуть доглядати за замшевим одягом

Льняний костюм

На спекотні дні можна обрати стильні образи, які виглядають елегантно й водночас забезпечують комфорт. Особливу увагу варто звернути на лляні комплекти з довгими штанами або спідницею й сорочкою. Цей натуральний матеріал добре пропускає повітря, що забезпечує відчуття прохолоди, навіть якщо тіло майже повністю прикрите. Для більшого комфорту обирайте вироби з просторим кроєм і світлими відтінками.

Топ у техніці кроше та напівпрозора спідниця

Найдосвідченіші модниці можуть не зупинятися на сукнях у техніці кроше і звернути увагу на подібні топи. Головне, щоб вони прикривали руки та плечі. До речі, образ вийде ще актуальнішим, якщо рукави топа доходитимуть до середини долоні. Ідеальним напарником такого верху стане ще один тренд сезону – прозора максі.

Останні новини:  Про що зазвичай шкодують люди через роки

 

Сорочка у стилі оверсайз та широкі штани

Влітку речі в стилі оверсайз стають найкращими друзями модниць. Чим об’ємнішими виявляться вироби, тим краще. Важливо, щоб тканина легко лягала на тіло. Оптимальним вибором буде сорочка з вільним кроєм, що має широкі рукави. Для нижньої частини гардеробу рекомендується обирати палаццо або ультравільні прямі штани. Надзвичайно важливо уникати матеріалів, таких як костюмна тканина чи денім, і замість цього віддавати перевагу бавовні, льону або їх сумішам, де переважають натуральні волокна.