Без нього складно уявити осінь 2024: яке взуття буде в тренді цього сезону

Сьогодні,   19:40    92

Класна пара взуття стане акцентом у вашому образі.

Раніше ми писали, до якої пари взуття радить придивитися Вікторія Бекхем. Ще кількома варіантами, яким віддають перевагу цієї осені світові модниці, ділимося далі у цьому матеріалі на Хочу!

Якщо ви тільки плануєте поповнити свій осінній гардероб новою парою взуття, тоді вам точно потрібно ознайомитися з рекомендаціями персональної стилістки Анастасії Мальцевої. Ексклюзивно для наших читачів експертка розповіла, яке взуття буде в тренді та як його стилізувати.

Green leather boots on women legs decorated with fall autumn foliage leaves on brown tree background. Design, Shoes concept, advertising.Green leather boots on women legs decorated with fall autumn foliage leaves on brown tree background. Design, Shoes concept, advertising.

Модне взуття осені 2024

► Чоботи з призібраною халявою. Бохо стиль повертає це взуття у тренди. Доповнюйте його струмуючими сукнями чи заправляйте у чоботи джинси скіні (до речі, вони теж повертаються у моду).

Останні новини:  Вчені порадили, як засинати, щоб бачити лише хороші сни

► Казаки. Теж відсилка до бохо, але до цього взуття за останні сезони ми вже звикли. Тож носимо далі із задоволенням.

► Челсі. Зручна пара для осінньої погоди. Єдине, що змінюється — форма підошви: вона стає більш акуратною. Так-так, тракторні фактурні підошви залишаємо у минулому.

Останні новини:  Як зробити пастку для гризунів: спосіб боротьби з мишами

► Слінгбеки. Поки погода дозволяє носимо ці відкриті туфлі з усім! До речі, з колготками чи шкарпетками їх також можна поєднати.

► Балетки — сатинові, шкіряні, сітчасті, з декором та без, у будь-якому кольорі. Це не лише трендове, а й найзручніше взуття.

►Кольорові кросівки. Якщо ви вже маєте пару Adidas Samba — продовжуйте носити. А якщо тільки задумуєтесь про актуальні кросівки на сезон, звертайте увагу на колір. Нехай це спортивне взуття стане акцентом у ваших образах.