Audi Q4 etron купити в Україні з вигодою в ціні, можна вже сьогодні

64

Перші Audi Q4 etron продемонстрували водіям ще у 2019 році, проте модель досі залишається одним з найпопулярніших електричних кросоверів у світі. Її цінують за гарні характеристики та високий рівень комфорту. У випадку Q4 e tron можна говорити про цінову доступність авто. Чи варта ця модель уваги покупця у другій половині 2024 році?

Характеристики Audi Q4 e-tron

Габарити електричного Audi Q4 e-tron: 4588 x 1865 x 1626 мм. Ходова: МакФерсон спереду та незалежний багатоважіль на задній осі. Залежно від комплектації кросовер матиме задній або повний привід. Стосовно характеристик:

  1. Потужність: 130 або 230 кВт. Другий варіант зустрічається в комплектаціях з повним приводом;
  2. Ємність батареї: 84,8 кВт-год в усіх комплектаціях;
  3. Запас ходу: 605 км у версіях з заднім приводом та 560 км в інших;
  4. Максимальна швидкість: 160 км/год.

За безпеку відповідають різноманітні електронні асистенти та 6 подушок безпеки. Динамічні характеристики кросовера можуть вразити навіть водіїв з великим стажем. Повнопривідний Audi Q4 etron розганяється з місця до 100 км/год лише за 6,8 секунди. У кросовера з одним електромотором це 8,8 секунди. Для порівняння, у Renault Duster з мотором 1.5 dCi це 10,4 секунди. Зарядити батареї автівки можна на домашній або комерційний станції. У першому випадку час зарядки електричного Q4 складатиме 12 годин. У другому – близько 50 хвилин.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Де збирають Audi Q4 etron

Електричні кросовери Q4 e tron, що дебютували на ринку кілька років тому, були суто німецькими. Але вже сьогодні на дорогах України ви з більшою ймовірністю зіткнетеся з автомобілями китайського виробництва. Великий попит на “китайців” обумовлено високою ціновою доступністю таких авто. Китайський електрокросовер пропонується у таких комплектаціях:

  1. Creative Base. Базова версія без зайвих опцій;
  2. Creative Night. Нова оптика та більш комфортні сидіння;
  3. Creative.Панорамна камера на додаток;
  4. Champion. Додається преміальна акустика;
  5. Quattro Night. Як попередня комплектація, але з повним приводом;
  6. Quattro Creative. “Повний фарш” за розумну ціну.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Ціни стартують з $31 900, через що Q4 e-tron є одним з найдоступніших представників електричної лінійки e-tron. Тільки модель Q2L e-tron має кращу цінову доступність. Цей субкомпактний кросовер дешевший за електричний Q4 приблизно на $3000. У порівнянні з конкурентами ця модель має доволі скромні характеристики та простий набір опцій комфорту. Можна знайти не гірший аналог, витративши ті самі гроші. А от старші моделі сімейства e-tron свою актуальність доки що не втратили.




AD_4nXe6FmQCDrK12BxwU7xu5bdiAqy6aKx3O10i0zw6N2SHedv6pwgZarsb7E0l1KcjO0Wq2f8e9LopKuivf3PjGrhZqbhNeWFUM7yq2BMcFgWZwYMR1mzXtokbXhXOL117TfDG8soey6yoHVwN4mIOxZawL3A?key=LMOFGxW2qbh3q8eUatoSDQ

Де Audi Q4 etron купити в Україні

Щоб стати щасливим власником електромобіля з Китаю, не треба шукати квитки на потяг чи літак. Достатньо звернутись у компанії Ncars, вказати яка модель електрокара вам сподобалась, внести кошти та дочекатись доставки з Китаю. Серед переваг компанії:

  1. Страхування авто на всіх етапах та можливість відстежити замовлення на всьому його шляху до України;
  2. Гарний асортимент “батарейних” електрокарів та економічних плагін-гибридів;
  3. Аксесуари та зарядні пристрої в наявності та під замовлення;
  4. Смачні ціни від заводів-виробників;
  5. Супровід та експертна підтримка протягом усієї експлуатації авто.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Доставка електромобіля з Китаю займає 90 робочих днів, але зазвичай менше. Доки автівка рушає в Україну, водій може придбати домашній зарядний пристрій, адаптери та запасні кабелі для зарядки. А ще для Audi Q4 e tron варто придбати нові килимки, бризковики та захисне скло для дисплеїв. До речі, у салоні кросовера їх два – це центральний дисплей мультимедіа та цифрова приладова панель.