Керамічна підлогова плитка для офісу, магазину та дому в інтернет-магазині «Лео Кераміка»

39

Незалежно від типу приміщення підлога має бути міцною, гарною та стійкою до зношування. Сучасні бренди пропонують різноманітні підлогові покриття за дизайном і матеріалами виготовлення. Однак керамічна плитка заслуговує на особливу увагу, адже це екологічне та довговічне рішення. Вона відрізняється за класами стійкості до стирання, вологи й інших негативних чинників.

Керамогранітна плитка підходить як для побутових, так і комерційних приміщень із високою прохідністю. В інтернет-магазині Leoceramika пропонується якісна плитка на підлогу від європейських виробників. Завдяки великому асортименту легко зробити вдалий вибір.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Практична та стильна плитка на підлогу в магазині «Лео Кераміка»

Можна купити покриття брендів Cersanit, Stargres, Cerrad, Ceramica Santa Claus, Lea Ceramica, Raviraj, Golden Tile. Leoceramika пропонує замовити підлогову плитку за доступною вартістю для таких приміщень, як:

  1. кухня;
  2. ванна кімната;
  3. спальня;
  4. дитяча кімната;
  5. торговий зал;
  6. кабінет;
  7. приймальня.

Плитка для підлоги представлена в найрозповсюдженішій формі – квадратній. Але також є прямокутні, шестикутні та ромбовидні моделі. Показники класу стирання PEI – у діапазоні від 2 до 5, а антиковзні властивості плитки – від R8 до R13.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Дизайнерські можливості керамічного підлогового покриття

Сучасна плитка на підлогу – не лише практичний, а й естетичний матеріал. Каталог інтернет-магазину Leoceramika пропонує покриття білого, коричневого, світло-сірого, темно-сірого та бежевого тонів. Асортимент представлений плиткою, що максимально точно передає фактуру натуральних і штучних матеріалів:

  1. дерева (темного, світлого, золотого дуба тощо);
  2. каменю (мармуру, граніту);
  3. бетону.

Для офісних і побутових приміщень можна недорого придбати вироби з імітацією деревини. Для ванних кімнат, торгових центрів і фоє чудово підійде покриття під мармур. Прямокутна керамоплитка виглядатиме, як ламінат, однак за властивостями та зносостійкістю вона перевершує цей матеріал.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Як купити плитку на підлогу дешево

У мережі «Лео Кераміка» завжди є великий асортимент підлогової керамічної плитки. Варіанти відрізняються за ціною, дизайном, виробником, технічними характеристиками. Зробити правильний вибір допоможе фільтр. Достатньо ввести бажані критерії, щоб швидко знайти оптимальне покриття. Плитка на підлогу реалізується з доставкою «Новою поштою» в різні населені пункти України. Здійснюються відправлення у Львів, Київ, Харків, Запоріжжя, Одесу, Чернівці й інші міста.